Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa-ti organizezi garderoba cand afli ca esti insarcinata pentru prima oara

de Sunt Fericita la 2017-12-07
Cum sa-ti organizezi garderoba cand afli ca esti insarcinata pentru prima oara
Nu exista cuvintele potrivite care sa descrie ce inseamna prima sarcina pentru o femeie, deoarece o astfel de experienta vine la pachet cu o multitudine de trairi, sentimente, schimbari fizice si provocari. Iar una dintre cele mai importante provocari din viata unei femei gravide este cum sa-si gestioneze imaginea, pe fondul transformarilor corpului sau.


Hainele potrivite o pot ajuta pe o viitoare mamica sa se simta confortabil cu ceea ce poarta si, de asemenea, sa fie increzatoare si frumoasa pe durata sarcinii. Daca tocmai ai aflat ca urmeaza sa ai un copil, este foarte important sa iti pregatesti garderoba atat ca sa te asiguri ca nu iti lipseste niciun obiect vestimentar esential in perioada sarcinii, cat si ca vei avea la indemana toate hainele de mamica gravida. Descopera, in continuare, cum sa-ti organizezi garderoba daca urmeaza sa ai un copil peste cateva luni.


Fa-ti un plan


Inainte de toate, ar fi bine sa-ti faci un plan, astfel incat sa te asiguri ca, in timpul sarcinii, vei avea parte de niste haine confortabile, pe care iti va placea sa le porti. Gandeste-te cat mai exact la hainele de care vei avea nevoie cat esti gravida, ca sa nu investesti foarte multi bani in niste obiecte de imbracaminte nepotrivite, in conditiile in care te vei folosi de ele doar o perioada limitata. O varianta foarte buna ar fi sa-ti stabilesti o „strategie vestimentara” pentru fiecare dintre cele trei trimestre de sarcina. O discutie cu medicul care te va monitoriza pe durata sarcinii ar fi foarte utila, deoarece respectivul specialist iti va spune cate kilograme vei lua in greutate in urmatoarea perioada.


Sorteaza-ti hainele


Dupa ce iti faci un plan, cel mai bine ar fi sa te uiti la tine in sifonier sau in dressing si sa-ti sortezi hainele. Dintre toate piesele din garderoba ta, pune-le intr-un dulap separat pe cele pe care o sa le poti purta pe durata sarcinii. Grupeaza-le pe tipuri – lenjerie intima, pantaloni, bluze, tricouri, camasi, pulovere, geci si accesorii – si, de asemenea, in functie de culori. Dupa ce iti sortezi hainele, ai putea sa vorbesti cu o prietena sau cu o ruda care a trecut recent printr-o sarcina si sa o rogi sa-ti faca o vizita, ca sa te asiguri ca ai triat corect obiectele vestimentare. Ai grija ca, in dulap sau in dressing, sa-ti lasi loc si pentru hainele care urmeaza sa le cumperi.


Mergi la cumparaturi


Pasul urmatator consta intr-una sau mai multe reprize de shopping de haine pentru gravide. Cel mai intelept ar fi investesti in niste haine pe care o sa le porti des pe durata sarcinii. In schimb, ar fi bine sa nu-ti cumperi haine prea largi, deoarece ele nu te vor sa arati mai slaba si nici nu o sa-ti ascunda sarcina. Totodata, nu-ti cumpara nici haine incomode pentru burtica.


Cand vine vorba de culorile hainelor pentru gravide, exista multi „specialisti” care indeamna viitoare mamici sa sa orienteze catre tonuri neutre. Dar noi nu te incurajam sa ai o astfel de abordare, ci sa te incadrezi intr-o paleta de culori, in functie de ceea ce iti place si ce ti se potriveste cel mai bine.
Sursa foto: pixabay.com

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre garderoba

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0