Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum si cand sa porti mica rochie neagra

de Sunt Fericita la 2021-05-25
Cum si cand sa porti mica rochie neagra
Mica rochie neagra sau Little Black Dress, asa cum a devenit cunoscuta inca din 1926, a fost creata de Coco Chanel in 1926 si a devenit rapid una dintre piesele vestimentare admirate de toate femeile. Acest model de rochie este in voga si astazi si cel mai probabil nu se va demoda niciodata, fiindca este versatila, comoda si avantajeaza pe oricine.


In ciuda versatilitatii rochiei negre, este indicat sa stii cum si cand sa o porti, astfel incat sa arati perfect. Din fericire, mica rochie neagra poate fi purtata in numeroase combinatii si accesorizata potrivit, in functie de eveniment. Inca de la inceput, mizeaza pe o rochie midi neagra si o croiala care iti pune in evidenta silueta. Rezuma-te la un model simplu, cu decolteu rotund si nu face rabat de la calitatea materialului!

 

Iata cum poti purta corect mica rochie neagra, din sugestiile noastre!

Modele de tinute cu rochia mica rochie neagra

Desi ai crede ca mica rochie neagra se poarta doar in tinutele sobre, acest model versatil iti permite numeroase combinatii stilistice. Iata cateva exemple de outfituri in care poti integra acest model:

  • Pentru un look casual si relaxat, poarta mica rochie neagra cu o pereche de cizme peste genunchi si o jacheta din piele.
  • Mica rochie neagra arata excelent si cu o pereche de pantofi stiletto rosii sau negri si un sacou, pentru a obtine o tinuta potrivita pentru o intalnire de afaceri sau o iesire in oras.
  • Acest model de rochie arata bine si cu o pereche de pantofi cu barete si o centura in talie, pentru un outfit comod si elegant.
  • Vrei sa iesi in evidenta? Poarta mica rochie neagra din materiale precum catifea sau tulle si pantofi cu toc mediu.
  • Pentru a crea o tinuta feminina si speciala, nu ezita sa combini mica rochie neagra cu o pereche de balerini, care te ajuta sa obtii un look tineresc si jucaus.
  • Fiindca mixul dintre alb si negru nu da gres, poarta mica rochie neagra alaturi de pantofi albi.


 

Mica rochie neagra poate fi purtata in orice context, de la locul de munca, pana la iesiri in oras si evenimente speciale, care necesita o tinuta formala.

Accesorizarea micutei rochie negre

Pentru ca vorbim despre un model versatil, mica rochie neagra poate fi accesorizata cu genti, bijuterii si pantofi, care au rolul de a transforma o tinuta. In ceea ce priveste incaltamintea, indiferent daca vrei sa compui un look casual sau elegant, ai la dispozitie pantofi cu toc, balerini comozi sau chiar incaltari sport simple. Cu toate acestea, cele mai sigure perechi de incaltari sunt pantofii cu toc, deschisi la culoare.

 

Pentru a accesoriza mica rochie neagra, ai nevoie si de o geanta cool si moderna, care sa arate bine si sa fie utila. Gasesti o gama variata de genti Moschino, care arata excelent alaturi de aceasta rochie.

 

In afara de pantofi si de genti, poti lua in calcul si bijuteriile, care complimenteaza mica rochie neagra. Daca pantofii si rochia au modele simple, mizeaza pe alegerea unui colier supradimensionat, care va atrage atentia in zona superioara a corpului. La fel de potriviti sunt si cerceii lungi, care arata minunat cu o rochie neagra potrivita pentru cocktail.

 

Include mica rochie neagra in garderoba ta si nu vei da gres. Desi modelele pot sa difere, poti miza pe rochia neagra cu croi simplu si un cordon in talie, care poate fi aleasa pentru orice eveniment. Daca vrei sa porti o rochie neagra din materiale pretioase, limiteaza accesorizarea, pentru a nu incarca tinuta.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0