Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 3 obiceiuri nesanatoase la care sa renunti anul acesta

de Sunt Fericita la 2015-07-08
Top 3 obiceiuri nesanatoase la care sa renunti anul acesta
Pana la finalul anului, ai putea sa renunti la cateva obiceiuri nesanatoase si sa preiei altele, care sa iti ofere mai multa vitalitate, mai multa energie, un tonus general superior.


Desigur, asta nu se face peste noapte si nu fara eforturi sustinute, pentru ca asa functioneaza lucrurile cand discutam despre schimbari mari, importante.

Care sunt cele 3 obiceiuri nesanatoase pe care te provocam sa le abandonezi pana la finalul anului:

1. Renunta la fumat, chiar si la cel pasiv sau de ocazie, cum spun unii. Adica atunci cand ceri cate o tigara la cafea sau cand iesi in oras, sau cand esti suparat si crezi ca toate se rezolva daca tragi cateva fumuri dintr-o tigara...

Daca nu fumezi, din start te felicitam caci deja duci o viata mai sanatoasa decat o gramada de persoane care inca nu au renuntat la tigari.

2. Renunta la alcool. Nimeni nu spune ca nu poti sa bei un pahar mic de vin de tara, dupa masa, la cina. Dar sa fie unul singur si nu zilnic. Si sa fie vin de tara pentru ca sunt o gramada de producatori care fac vin din apa de la chiuveta, coloranti, arome si conservanti. Restul e tacere...

Evident ca nu ti-ar recomanda niciun medic sa tai shot-uri pe gat sau sa bei cateva cocktailuri pe saptamana. Imagineaza-ti ca alcoolul iti oboseste ficatul, splina, bila, sistemul digestiv, inima si plamanii. Alcoolul nu are nici macar un beneficiu.

3. Renunta la tampoanele interne si treci pe externe, daca cumva foloseai. Medicii ne avertizeaza ca tampoanele interne sunt periculoase, chiar daca multe persoane inca le folosesc.

Cel mai simplu ar fi sa stati de vorba cu ginecologul personal si sa il intrebati care sunt riscurile la care va supuneti de fiecare data cand purtati un tampon intern. Vedeti ce va spune si luati apoi o decizie inteleapta.

Vom mai continua si cu alte obiceiuri nesantoase pe care le lansam sub forma de provocare. Sa vedem cine intra in marea cursa pentru marele premiu... Nu avem cadouri in bani sau in masini. Premiul este sanatate pe termen lung.


 sursa foto: StockPhoto.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre obiceiuri nesanatoase

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre viata sanatoasa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre obiceiuri sanatoase

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0