Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Desert fara coacere: batoane cu ciocolata si nuca de cocos

Desert fara coacere: batoane cu ciocolata si nuca de cocos
Desert fara coacere: batoane cu ciocolata si nuca de cocos

Daca aveti pofta de un desert gustos si sanatos, va recomandam o reteta care se prepara foarte usor: batoane cu ciocolata si nuca de cocos. Toate ingredientele sunt necesare pentru pentru o tava de 16x32 cm.


Pentru blat:

- 10 curmale;
- 4 linguri de cacao;
- o lingurita de vanilie;
- 110 g nuci;
- un varf de cutit de sare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Memorator Gramatica


Acest memorator este o brosura carte de buzunar format 9 x 13 cm care concentreaza notiuni esentiale de gramatica Este asadar un produs tiparit de mici dimensiuni care prezinta informatie scolara sintetizata intr-un mod clar logic coerent si mai ales usor de retinut Avantajele memoratorului pentru copilul dvs 1  Comprima...

Oferta Speciala
valabila 48h


Pentru stratul de nuca de cocos:

- 130 g nuca de cocos;
- 2 linguri de miere;
- 40 g faina de migdale;
- 70 ml ulei de cocos.

Pentru galzura de ciocolata:

- 3 linguri unt de cacao;
- 3 linguri de ulei de cocos;
- 2 linguri de pudra de cacao;
- o lingurita de miere.

Modalitate de preparare:

Toate ingredientele pentru blat se pun intr-un blender si se mixeaza cateva secunde pana se obtine o compozitie omogena. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt de intinde compozitia si se preseaza cu o lingura.

Separat, se amesteca ingredientele pentru stratul de nuca de cocos si se adauga peste compozitia din tava. Se da compozitia la congelator.

Uleiul de cocos si untul de cacao se amesteca cu mierea si cu pudra da cacao. Se scoate tava din congelator si se imprastie ciocolata cu o lingura. Tava se mai lasa la congelator pentru 20 de minute, apoi desertul se taie cubulete.


Sursa articol si sursa foto: livinghealthywithchocolate.com



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre nuca de cocos

Spune-ne opinia ta despre "Desert fara coacere: batoane cu ciocolata si nuca de cocos"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


8 - 6 =

Cele mai citite articole

Valentine’s Day reprezinta ziua perfecta pentru a vedea un film impreuna cu iubitul tau!
Lady Gaga, Brandi Carlile si actorul Bradley Cooper se numara printre artistii care au fost ...
Daca iti cauti sufletul pereche cu care sa incepi o relaie serioasa, atunci nu te apropia de aceste ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
La Supa cu nuca de cocos, coriandru si sfecla rosie, la Ingrediente, care este cantitatea de ulei ...
Vreau sa stiu reguli de infrumusetare pentru vârsta de peste 60 ani
foarte interesant
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0