Desert fara coacere: batoane cu ciocolata si nuca de cocos
de
Elena Alina Constantinescu la 2016-10-10

Daca aveti pofta de un desert gustos si sanatos, va recomandam o reteta care se prepara foarte usor: batoane cu ciocolata si nuca de cocos. Toate ingredientele sunt necesare pentru pentru o tava de 16x32 cm.
- 10 curmale;
- 4 linguri de cacao;
- o lingurita de vanilie;
- 110 g nuci;
- un varf de cutit de sare.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Memorator Gramatica
Acest memorator este o brosura carte de buzunar format 9 x 13 cm care concentreaza notiuni esentiale de gramatica Este asadar un produs tiparit de mici dimensiuni care prezinta informatie scolara sintetizata intr-un mod clar logic coerent si mai ales usor de retinut Avantajele memoratorului pentru copilul dvs 1 Comprima...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Pentru stratul de nuca de cocos:
- 130 g nuca de cocos;
- 2 linguri de miere;
- 40 g faina de migdale;
- 70 ml ulei de cocos.
Pentru galzura de ciocolata:
- 3 linguri unt de cacao;
- 3 linguri de ulei de cocos;
- 2 linguri de pudra de cacao;
- o lingurita de miere.
Modalitate de preparare:
Toate ingredientele pentru blat se pun intr-un blender si se mixeaza cateva secunde pana se obtine o compozitie omogena. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt de intinde compozitia si se preseaza cu o lingura.
Separat, se amesteca ingredientele pentru stratul de nuca de cocos si se adauga peste compozitia din tava. Se da compozitia la congelator.
Uleiul de cocos si untul de cacao se amesteca cu mierea si cu pudra da cacao. Se scoate tava din congelator si se imprastie ciocolata cu o lingura. Tava se mai lasa la congelator pentru 20 de minute, apoi desertul se taie cubulete.
.jpg)
Sursa articol si sursa foto: livinghealthywithchocolate.com
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 3 voturi.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Comentarii articole