Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Destinatii pentru luna de miere - unde poti merge daca te casatoresti anul acesta!

de Sunt Fericita la 2019-05-16
Destinatii pentru luna de miere - unde poti merge daca te casatoresti anul acesta!
Imediat cum trece agitatia marelui eveniment, primul gand care iti vine in minte este bine meritata luna de miere. Unde vei petrece vacanta de vis cu persoana iubita? Iata care sunt recomandarile pentru destinatiile perfecte pentru luna de miere!


Imediat cum s-a terminat toata petrecere si iti dai seama ca nunta a iesit minunat, va ganditi, ca si proaspat casatoriti, la luna de miere.

Daca te casatoresti in acest an, dar inca nu ai apucat sa faci rezervare catre o destinatie de vis, iti propunem noi cateva variante absolut spectaculoase.

 
Maldive. Bineinteles ca nu putea lipsi din top destinatia principala a romanticilor. Este locul preferat de indragostiti, dar si tinerii proaspat casatoriti deoarece, Maldivele sunt considerate unele dintre cele mai romantice insule din lume. In Maldive te vei relaxa complet intregul sejur deoarece tot ce vei face de dimineata pana seara va fi sa stai tolanit la soare, sa iti faci baie in apa de un albastru stralucitor si sa gusti din preparatele specifice zonei.

 
Cipru. Daca sunteti un cuplu care iubste aventura, atunci puteti trece pe lista destinatiilor pentru luna de miere si Cipru. Este locul in care gasesti soare in orice perioada a anului, asa ca nu conteaza cand te casatoresti. Gasesti plaje luxuriante, dar si peisaje de poveste care sa iti ramana in amintire toata viata. 

 
Orlando. Daca in familia voastra exista deja si un copil si vreti sa va petreceti impreuna cu el luna de miere, atunci Orlando poate fi destinatia perfecta. De ce? Pentru ca aici gasesti o multime de parcuri speciale pentru copii, hoteluri tematice, dar si multe zone de relaxare pentru adulti. Este o luna de miere poate putin mai atipica, insa cu siguranta o placere pentru toti membrii familiei.

 
Australia. Pentru ca Australia are o multime de atractii turistice si o alegi ca si destinatie exclusiv pentru luna de miere, ar fi ideal daca ai putea sa petreci chiar o luna de zile. Aici ai de vizitat Sydney, cel mai mare si vechi oras din Australia, Melbourne, capitala culturala, dar si Perth, orasul in care te bucuri de cele mai frumoase peisaje.

 
Costa Rica. Ramanem in zona romantica si nu uitam nici de Costa Rica. Destinatia ideala pentru aventurosi si romantici in acelasi timp. Aici vei gasi paduri tropicale, vulcani, plaje si o multime de animale marine pe care le vei vedea direct in apele Pacific-ului.

 
Dubrovnik. Un oras care ofera multe avand in vedere varietatea atractiilor turistice. In Dubrovnik te vei bucura de marea Adriatica, de muzee si palate impresionante, dar si de festivaluri culturale care te vor lasa fara cuvinte.

 
Paris. Bineinteles ca nu puteam trece peste destinatia denumita si orasul dragostei, Parisul. Aici te vei bucura de o vacanta de vis, fara sa te straduiesti prea mult deoarece orasul in sine are farmecul lui.

 
7 Destinatii perfecte pentru luna de miere, pe care le poti alege in orice perioada a anului. 


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0