Nucile si alunele
Studii recente arata ca includerea nucilor si alunelor in dieta zilnica reduce riscul de diabet cu pana la 21%. Un pumn de nuci, migdale si caju pe zi face minuni, furnizand grasimi sanatoase esentiale si potolind senzatia de foame. In plus, cei care consuma alune si nuci cu regularitate au un risc mai mic de boli cardiovasculare.
Fasolea
O portie de fasole in fiecare zi ii ajuta pe cei care au diabet de tip 2 sa tina sub control nivelurile de zaharuri din sange si reduce riscul de infarct. Fasolea este recomandata diabeticilor datorita indexului glicemic scazut. Din cauza combinatiei de carbohidrati benefici, proteine slabe si fibre solubile, fasolea regleaza nivelurile de zahar din sange.
Fulgii de ovaz
Un mic dejun pe baza de fulgi de ovaz este benefic pentru diabetici, tinand sub control nivelurile de zahar din sange. Un tip de fibra regasita in ovaz, Beta-Glucan, face minuni pentru cei care sufera de diabet. Ovazul este bun pentru inima si contine fibre solubile ce incetinesc eliberarea glucozei in sange, regland astfel nivelul de zaharuri din organism.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
