Este nevoie ca mesele si gustarile sa fie organizate la intervale regulate, pentru ca organismul sa aiba parte de o cantitata graduala de glucoza. Un plan alimentar te ajuta sa-ti dai seama cand si cat sa mananci si la ce ora, pentru ca glicemia sa ramana in intervalul potrivit.
Alimente la liber
Alimente la liber
Conform Mayo Clinic, diabeticii pot manca seara tarziu, dar trebuie sa fii atenta la gustarile bogat calorice care te ingrasa. Dupa o gustare cu carbohidrati sa stii ca-ti poate creste glicemia. Bea ceva dietetic, mananca morcovi, biscuiti saratui sau wafe de vanilie. Poti sa mesteci guma fara zahar sau sa mananci o bomboana.
Gustari usoare
Legume crude, cum ar fi ardei gras, conopida, broccoli, telina, morcovi, castraveti sau chiar dovlecei. Aceste alimente au putini carbohidrati si mentin glicemia sub control. Daca nu ai legume proaspete la indemana, incearca un baton de cereale, biscuiti sarati, stafide.
Cina in oras
Daca iesi la restaurant, ai grija, caci pierzi controlul asupra ceea ce mananci. Ai nevoie de o strategie pentru a coordona mancarea pe care o consumi cu actiunea insulinei din corp.
Daca cina este planificata mai tarziu decat de obicei, mananca un fruct sau ceva cu amidon la ora normala la care mananci tu.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.01
din 5
- 47 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!