Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Este prima vacanta in cuplu? Iata ce trebuie sa stii

de Sunt Fericita la 2019-05-17
Este prima vacanta in cuplu? Iata ce trebuie sa stii
O relatie sanatoasa inseamna o conexiune aparte intre cei doi parteneri si, evident, planuri de viitor. Daca printre planurile voastre se afla si prima vacanta, iata cateva sfaturi utile care te vor ajuta sa supravietuiesti.


Cum sa treci cu brio de prima vacanta cu iubitul
 

 
Sa calatoresti cu partenerul de viata poate fi o adevarata provocare pentru relatia voastra. Amandoi cunoasteti culturi si obiceiuri noi si treceti prin provocari care va pot pune la incercare relatia. Insa, pentru a preveni eventualele discutii, dar si pentru a va bucura de o calatorie fara probleme, iata ce trebuie sa stii si ce trebuie sa discutati inainte. 

 
Asigura-te ca it cunosti foarte bine partenerul. Sa pleci intr-o vacanta cu iubitul inseamna sa iti petreci 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, iar asta nu este deloc usor. Daca nu il cunosti suficient de bine si nu ii stii obieciurile, atunci cu siguranta vor interveni discutii in contradictoriu intre voi, fapte ce nu fac altceva decat sa va strice buna dispozitie. Inainte de plecarea in vacanta, asigura-te ca iti cunosti partenerul in cat mai multe ipostaze. Vezi cum reactioneaza cand este obosit, cand ii este foame, cand este plictisit si abia atunci vei stii cum sa reactionezi in fata unor situatii.

 
Stabiliti-va un buget de cheltuiala. In functie de stilul de viata, dar si de confortul pe care vi-l doriti in vacanta, stabiliti-va un buget inca de acasa. Nimic nu este mai neplacut decat sa va apucati sa va certati in vacanta din cauza banilor. Stabiliti-va prioritatile si in felul acesta nu vor exista problema de gestionare a bugetului.

 
Stabiliti si cum se impart cheltuielile. Daca ati stabilit un buget, atunci ar fi bine sa stabiliti si cum se va cheltui acesta. Sunt banii tai sau banii vostri? Impartiti nota de plata la doi sau plateste unul dintre voi? De preferat este sa aveti un fond comun de cheltuieli, pentru a nu exista certuri cu privire la cine plateste mai mult sau mai putin.

 
Petrece-ti timp si singuri. Chiar daca plecati intr-o vacanta impreuna, nu uitati sa va dedicati si spatiu si timp personal. Poate dimineata alegi sa savurezi o cafea singura in restaurantul hotelului ori poate iti doresti sa mergi sa faci cateva fotografii intr-un loc neinteresant pentru partener. Stabiliti-va aceste detalii si nu vor aparea suprari. Mai mult de atat, fiecare dintre noi avem interese diferite si este absolut normal sa nu ne potrivim intotdeauna gusturile cu partenerul.

 
Formati o echipa. Pentru ca sunteti un cuplu potrivit, incercati si sa va demonstrati acest lucru. Daca partenerul tau se orienteaza foarte bine in spatiu, atunci lasa-l pe el sa te ghideze, iar tu intre timp ai putea sa cauti recomandari pentru cele mai bune restaurante din oras. Folositi-va de abilitatile fiecaruia dintre voi tocmai pentru a avea o o prima vacanta de cuplu reusita.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0