Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Barbatii romani, din ce in ce mai atrasi de produsele de ingrijire a fetei

de Ana-Maria Tudor la 2015-01-13
Barbatii romani, din ce in ce mai atrasi de produsele de ingrijire a fetei
Daca va inchipuiati ca doar femeile petrec minute bune pe zi in oglinda, preocupandu-se de aspectul lor si de ingrijirea personala, trebuie sa stiti ca va inselati. In 2014, 4 din 10 barbati de la oras au folosit constant produse de ingrijire a tenului, arata un studiu realizat de Exact Cercetare si Consultanta in decembrie 2014.


"Daca despre barbatii romani se crede ca nu sunt mari utilizatori de astfel de produse, studiul realizat de Exact Cercetare si Consultanta in decembrie 2014 releva faptul ca peste 4 din 10 barbati de la oras folosesc produse de ingrijire a tenului (44%)", declara Ioana Bogus, Client Service Manager in cadrul companiei de cercetare. In ceeace priveste utilizatorii de gen feminin, penetrarea produselor destinate ingrijirii tenului este in acest moment de 93%.

Principalii consumatori ai produselor de ingrijire a tenului sunt tinerii cu varste cuprinse intre 18-29 de anu (76%), acestia fiind urmati la o distanta mica de persoanele cu varsta situata in intervalul 30-39 de ani (69%).

In timp ce crema hidratanta este preferata de 77% din femeile din mediul urban, aceasta fiind urmata de lapte/lotiune demachianta, lotiune tonica si masti de fata, in randul barbatilor, principalul produs folosit (86%) in 2014 este aftershave-ul. Acesta este urmat de gelul destinat curatarii tenului, gelul/emulsia hidratanta.

Daca vorbim de marcile preferate de romani in 2014 destinate ingrijirii tenului, Nivea este pe primul loc, fiind urmata de produsele Avon, Dove si Yves Rocher, conform studiului Exact Cercetare si Consultant

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijirea tenului

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0