Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Forma sprancenelor in functie de varsta - cum o alegi

de Sunt Fericita la 2019-10-07
Forma sprancenelor in functie de varsta - cum o alegi
Sprancenele au un efect major la nivelul infatisarii noastre, iar daca nu sunt aranjate corect pot provoca aspectul de imbatranire prematura. Forma sprancenelor trebuie sa fie aleasa in functie de forma fetei pentru a evidentia corect trasaturile fiecarei femei. Insa, forma specifica a sprancenelor difera si in functie de varsta asa ca iata ce forma trebuie sa alegi pentru a-ti pastra mereu un chip tanar.


Forma sprancenelor in functie de varsta
 

In momentul in care alegi o forma nepotrivita pentru sprancenele tale, chipul devine lipsit de stralucire si in mod inevitabil imbatranit. Conturarea fetei are in prim plan o forma corect pensata a sprancenelor asa ca iata ce poti experimenta in functie de varsta.
 
La 20 de ani. Varsta de 20 de ani iti permite sa te joci cu mai multe forme pana in momentul in care iti stabilesti care este cea corecta. Le poti pensa, dar nu exagerat de subtire, pentru a le oferi o forma arcuita si o privire seducatoare. Varsta iti ofera o culoare proeminenta a sprancenelor tocmai din acest motiv nu este indicat sa le conturezi in exces. Daca ti se pare ca forma nu este suficient de densa, atunci poti folosi un kit de sprancene cu fard care sa te ajute sa umpli lipsurile. 
 
La 30 de ani. Deja este timpul ca sprancenele tale sa capete o forma mai groasa si mai proeminenta. Este recomandata o nuanta cat mai apropiata de culoarea naturala obtinuta chiar cu ajutorul vopselei daca nuanta naturala s-a mai diminuat. Poti merge la saloanele de infrumusetare, acolo unde gasesti persoane specializate in stilizarea si conturarea sprancenelor  pentru a obtine forma perfecta. La varsta de 30 de ani este recomandata o forma cat mai groasa a sprancenelor pentru ca ajuta sa iti intineresti forma fetei. Pentru a-ti ajuta parul sa creasca poti folosi uleiul de ricin care este un stimul in cresterea parului.
 
La 40 de ani. Poti incepe sa iti dai o forma usor arcuita a sprancenelor, insa de data aceasta forma finala sa fie mai groasa, nu la fel de subtire ca la 20 de ani. Poti sa iti imbunatatesti forma sprancenelor cu ajutorul unui creion care te ajuta sa le definesti cat de mult iti doresti. Ai grija insa ca nuanta sa fie cat mai apropiata de culoarea naturala deoarece de la varsta de 40 de ani incep sa apara firele de par albe, iar o nuanta mult prea inchisa a sprancenelor inseamna un contrast vizibil cu un impact major la nivelul fetei.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0