Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 moduri de a-ti pune in evidenta ochii

de Sunt Fericita la 2020-10-21
5 moduri de a-ti pune in evidenta ochii
Fie ca este vorba despre un machiaj discret de zi sau despre un machiaj usor indraznet de seara, este important sa stii sa-ti evidentiezi trasaturile in asa fel, incat efectul sa nu fie cel „de masca”. Poti face acest lucru valorificandu-ti atuurile prin cateva trucuri de machiaj pe cat de simple, pe atat de eficiente - astfel, nu va trebui sa-ti faci griji daca esti novice in ale machiajului.


Daca iti doresti sa-ti pui in evidenta frumusetea ochilor, ai ajuns in locul potrivit: in articolul de astazi iti prezentam 5 moduri prin care poti face asta, fara mari batai de cap.

Curbeaza-ti genele


Curbarea genelor te va ajuta sa ai o privire si mai patrunzatoare, dar si sa-ti pui in evidenta culoarea ochilor. Pentru a pune in aplicare acest truc, nu ai nevoie decat de un clestisor special conceput pentru curbarea genelor. Iti recomandam sa-l folosesti cu blandete, mai ales daca acum faci cunostinta cu un astfel de „dispozitiv”. 
 
Mai mult decat atat, tehnicile in domeniul make-up-ului s-au dezvoltat semnificativ in ultimii ani, astfel ca au aparut tot felul de tratamente profesionale care ne pot ajuta sa ne punem in valoare frumusetea - inclusiv frumusetea ochilor. Printre cele mai indragite astfel de tratamente se numara si laminarea genelor - o tehnica non-invaziva de ondulare, ridicare, ingrosare, vopsire si hranire a genelor naturale.

Aceasta este preferata de numeroase doamne si domnisoare din zilele noastre pentru rezistenta: efectul dureaza aproximativ 4-6 saptamani. Practic, in tot acest timp te vei bucura de gene perfect curbate, fabuloase!

Foloseste mascara 


Daca nu te incanta atat de tare ideea de a apela la un tratament de laminare a genelor, acest lucru nu inseamna ca nu iti poti pune in evidenta, in continuare, privirea patrunzatoare. Poti face acest lucru aplicand mascara (rimel). Important este sa alegi, din numeroasele modele disponibile pe piata, produsul care se potriveste perfect nevoilor tale - caci exista mascara pentru volum, mascara pentru volum si alungire, mascara pentru arcuire si ridicare, mascara rezistent la apa etc.

Penseaza-te corect 


Nu doar genele joaca un rol esential atunci cand vine vorba de evidentierea frumusetii ochilor. La fel de importante sunt si sprancenele. In ceea ce priveste ingrijirea sprancenelor, cel mai important aspect consta in pensat. Este necesar ca acestea sa aiba o forma si o grosime care sa fie in armonie cu forma ochilor. 
Daca nu ai niste sprancene dificil de intretinut, poti incerca sa te pensezi singura, acasa. Atentie, insa: este nevoie de multa indemanare si de viziune, altfel risti sa iti strici forma sprancenelor. Cea mai buna varianta este sa apelezi la serviciile unui stilist de sprancene de incredere, care te va ajuta sa obtii forma care te avantajeaza cu adevarat.

Machiaza-ti discret sprancenele


Pentru aceasta, poti folosi un fard de sprancene si un gel de fixare pentru sprancene. Iti recomandam sa nu exagerezi cu machiajul sprancenelor, pentru ca acestea ar trebui sa aiba un aspect cat mai natural, si nu unul exagerat, care sa contrasteze puternic cu restul fetei. 

Foloseste fard de pleoape


In functie de tipul machiajului (de zi, respectiv de seara), dar mai ales de efectul pe care doresti sa-l obtii vei alege nuanta fardurilor de pleoape. Pentru machiajele de zi sunt recomandate culorile neutre, cuminti, precum maro, gri, nuantele piersicii, iar pentru machiajele de seara usor indraznete sunt „permise” si culorile vibrante, precum albastru, burgundy, verde etc. 
Daca obisnuiesti sa te machiezi cat mai discret, rezuma-te la o paleta cromatica neutra - culorile neutre sunt extrem de versatile si sunt potrivite pentru toate evenimentele. 
 
Nu uita ca, inainte de a pune in aplicare trucurile de make-up prezentate in acest articol, este necesar sa-ti pregatesti tenul: demachiaza-l si hidrateaza-l. Foloseste intotdeauna produse adecvate nevoilor tenului, precum si varstei. De exemplu, daca ai tenul matur, te poti orienta catre o crema antirid Avon pentru ochi.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre gene

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mascara

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ochi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fard de pleoape

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre crema antirid

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0