SuntFericita cauta meniu
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Clatite cu miere si nuci. O reteta propusa de Chef Florin Dumitrescu

de Alina Ilie la 2015-03-10
Clatite cu miere si nuci. O reteta propusa de Chef Florin Dumitrescu
Clatitele sunt un desert pe placul tuturor. Florin Dumitrescu, juratul de la emisiunea "Hell’s Kitchen - Iadul bucatarilor" a postat pe site-ul sau o reteta de clatite cu miere si nuci. Afla, in randurile de mai jos, cum sa faci clatite ca un adevarat Chef!


Chef Florin Dumitrescu le-a dezvaluit fanilor reteta sa pentru cele mai delicioase clatite cu miere si nuci. Printre ingrediente se regaseste si berea.

Iata care sunt ingredientele pe care le foloseste Chef Florin Dumitrescu pentru a pregati cele mai bune clatite:

- 200 gr faina; 
- 1 ou; Florin Dumitrescu
- 100 gr zahar;
- un praf de sare;
- aprox. 350 ml lapte;
- 50 ml bere;
- ulei;
- 200 gr nuci;
- 50 ml miere;
- zahar pudra.

Cum se prepara clatitele cu miere si nuci:
 
Se amesteca faina cu ouale, zaharul, sarea si se adauga treptat laptele. Pentru a obtine clatite pufoase, adaugam bere si cateva picaturi de ulei. Punem un polonic de aluat in tigaia incinsa si coacem clatite 1-2 minute pe fiecare parte, apoi le scoatem pe farfurie.

Incalzim o tigaie la foc mediu si prajim nucile (fara a folosi ulei). Le punem intr-un bol si le amestecam cu mierea.

Le umplem cu nuci si miere si presaram deasupra zahar pudra. Se pot servi atat calde, cat si reci.





Daca va plac nucile sigur ati incercat o dulceata de nuci verzi si vreti reteta acesteia

Sursa:florindumitrescu.ro                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Foto: www.facebook.com/chefflorindumitrescu/                                                                                                     

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate


Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta  in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lapte

Cele mai citite articole

De multe ori ne trezim tarziu, suntem pe graba si nu apucam sa mancam un mic dejun sanatos, care sa ...
Grasimea de pe abdomen este inamicul numarul unu al siluetei. Toate femeile isi doresc sa scape ...
Stilul vestimentar iti poate evidentia foarte usor trasaturile, mai ales daca este ales corect, cu ...
 
Slabeste rapid
si scapa de toxine!
Iti oferim un Raport Special GRATUIT
"Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
Citeste zilnic GRATUIT totul despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa ta de email
si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016