Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fructele consumate inainte de masa ajuta la pierderea in greutate

de Ana-Maria Tudor la 2014-10-09
Fructele consumate inainte de masa ajuta la pierderea in greutate
Consumul de fructe este extrem de important pentru sanatate, oricine stie, insa sunt putini cei care stiu ca fructele ne ajuta sa pierdem rapid in greutate daca le consumam inainte de masa.


Stiati ca puteti pierde in greutate in functie de ordinea alimentelor pe care le consumati? Fructele trebuie sa fie primele, in loc de aperitiv!

Brian Wansink si Andrew Hanks, cercetatori la Universitatea Cornell, au efectuat un experiment in timpul caruia persoanelor care au participat la o conferinta li s-a oferit un bufet suedez cu sapte tipuri de alimente pentru micul dejun.

La bufet au fost aduse doua mese separate, situate la 15 metri distanta, cu felurile de mancare aranjate in ordine inversa, fara ca subiectii experimentului sa stie acest lucru.

La o masa au fost oferite produsele exact in aceasta ordine: omleta cu branza, cartofi prajiti, rulouri cu scortisoara, cereale, iaurt degresat si fructe. La cealalta masa ordinea a fost inversata astfel incat mai intai au fost servite fructele, urmate de iaurt degresat, cereale si asa mai departe.

Cercetatorii au descoperit ca ordinea de prezentare a mancarii a influentat modul in care alimentele au fost alese de participantii la experiment. De exemplu, 86,4% dintre subiecti au ales fructele, daca acestea le-au fost oferite mai intai, dar numai 54,8% au ales fructele de la masa unde acestea erau asezate dupa alte feluri de mancare

"Solutia este simpla si la indemana (...) Intotdeauna incepeti sa alegeti mancarea din capatul mesei cu alimente sanatoase, iar doua treimi din farfurie va contine mancare sanatoasa", a recomandat Brian.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.38 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fructe

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0