Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfaturi pentru un stil vestimentar in pas cu moda

de Sunt Fericita la 2020-05-20
Sfaturi pentru un stil vestimentar in pas cu moda
Sa recunoastem, tuturor ne place sa fim in pas cu moda! Sezonul primavara-vara este aici si, cu prima ocazie pe care o vom avea sa parasim domiciliul, vom vrea sa ne etalam noile tinute. Dar atata timp cat nu stim ce este la moda acum, este posibil sa constatam ca tinutele noastre sunt invechite si nu chiar atat de apreciate pe cat speram. Este momentul excelent ca sa te asiguri ca acest lucru nu ti se va intampla si tie. Citeste sfaturile de mai jos pentru un stil vestimentar de exceptie, ce te va propulsa pe culmile modei feminine!


Poarta blugi drepti

Poate ca nu te asteptai, dar surpriza, blugii drepti sunt din nou la moda. Ceea ce inseamna ca blugii skinny (cu aspect mulat) incep sa piarda serios din popularitate. Putem vedea revenirea blugilor drepti cam pe toate podiumurile de moda, ar fi pacat sa ratezi acest trend.

 

Cele mai populare modele de blugi drepti sunt in continuare cei care se opresc la glezna, cei evazati (nostalgia anilor 70, nu?) si desigur faimosii mom jeans, cei cu talie inalta. Vestea cea mai buna este ca modelele noi de blugi au si elastan in componenta, deci confortul va fi asigurat. 

Poarta sacoul sport barbatesc 

Un alt trend care si-a facut simtita prezenta pe podiumurile din toata lumea este si cel al sacolui sport barbatesc purtat de femei. Clar, in acest sezon se poarta hainele cu cateva marimi mai mari, si moda feminina nu face exceptie. Sacoul acesta are o croiala dreapta, nu cambrata, si este mult mai lung, trecand binisor de solduri. 

 

Combina-l cu o pereche de pantaloni cu talie inalta pentru un look de efect. Daca sacoul nu-ti mai scoate in evidenta forma feminina, pantalonii vor prelua aceasta misiune. Sigur, poti purta si o rochie sau fusta pe dedesubt, dar acestea trebuie sa se potriveasca foarte bine conturului corpului tau. 

Poarta geaca de piele 

Era oare o surpriza? Geaca de piele este un clasic care nu dispare nici sezonul acesta, dar atentie, tocmai a suferit o reinterpretare. La fel ca obiectele vestimentare de mai sus, si gecile de piele au fost supuse noilor tendinte. Duse sunt croielile slim fit, de acum se vor purta gecile boyfriend, cu o marime mai mari si drepte, nu cambrate. Stilul moto nu mai este la moda, favorizat fiind cel care se apropie de sacou, cu guler si nasturi. 

 

Se asorteaza de minunue cu blugii mentionati mai sus. De asemenea, sa nu uitam de modelele foarte colorate care aduc un plus de originalitate. Le poti gasi si in colectia sport marc jacobs. Le poti purta cu rochii, fuste, blugi, pantaloni de stofa, si arata chiar special combinate cu o pereche de cizme tot din piele. 

Poarta noul tip de costum

Avand in vedere restul obiectelor vestimentare de pe aceasta lista, nu e de mirare ca si noul costum a suferit niste modificari care-l aduc in sfera moderna si neconventionala. Noul costum nu va mai beneficia de pantaloni de costum. In schimb, in 2020 se vor purta bermude, pantaloni scurti sau  fuste mini. Sacoul va fi, evident, varianta masculina. 

 

Il poti purta cu pantofi cu toc si cu ciorapi pentru un look mai conservator. Daca totusi pantalonii scurti sunt un look prea indraznet pentru birou, alege o pereche de pantaloni de acceasi culoare si preferabil acelasi material, dar neaparat cu talie inalta. 

 

Orice ai alege acest sezon, ai grija sa urmezi regulile generale stabilite de noile tendinte din moda. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0