Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 reguli de eticheta pe care orice femeie trebuie sa le stie

de Sunt Fericita la 2018-11-13
5 reguli de eticheta pe care orice femeie trebuie sa le stie
O tinuta eleganta are la baza cateva reguli stricte. Daca vrei sa iti ascunzi anumite defecte ori iti doresti sa iti evidentiezi anumite parti ale corpului, atunci trebuie sa ai in vedere aceste reguli de eticheta!


Pentru a arata impecabil in orice situatie, o doamna sau o domnisoara trebuie sa stie sa isi aleaga corect piesele vestimentare. Poti straluci intr-o tinuta deloc scumpa, dar foarte bine gandita sau poti gafa intr-o tinuta de brand, dar incorect aleasa. Iata regulile pe care trebuie intotdeauna sa le ai in vedere!
 
  • Sutienul. Daca pana acum cativa ani era la moda sa porti un sutien inchis la culoare cu o bluza alba, acum trebuie sa stii ca sutienul trebuie sa fie la fel de deschis precum bluza. De asemenea, textura si materialul sutienului este extrem de importanta. In functie de modelul bluzei, adaptezi si modelul sutienului. Cu cat bluza este mai stransa pe corp, cu atat iti vei lua o lenjerie dintr-un material fin ale carei cusaturi sa nu atraga atentia.
  • Dresurile. Cu ajutorul unei perechi potrivite de dres vei reusi sa completezi perfect o tinuta, insa daca alegi gresit, atunci vei strica intreaga imagine. Cand iti alegi dresul este important in primul rand pantoful pe care il vei purta. Dresurile subtiri sunt potrivite pentru o tinuta de zi, clasica de birou, in timp ce dresurile mai groase sunt ideale pentru cizmele inalte sau pentru tinute cu imprimeuri.
  • Bikini. Indiferent de modelul ales, ca porti tanga, chilot brazilian sau normal este important ce porti deasupra. Lenjeria intima nu trebuie sa se observe, nici forma, dar nici dimensiunea acesteia. Textura, dar si culoarea lenjeriei trebuie sa se asorteze cu tinuta, la fel ca si in cazul sutienelor. Nu este recomandat sa se vada nici macar forma marginii care are elastic.
  • Ciorapii. Completeaza tinuta si chiar pot fi un acesoriu trendy intr-o tinuta, insa daca nu ii alegi corect, atunci risti sa iti strici imaginea impecabila. Ciorapii cu model nu sunt recomandati pentru persoanele plinute deoarece adauga si mai mult volum, in timp ce ciorapii albi si subtiri nu sunt indicati decat intr-o uniforma.
  • Bustiere tip bralette. Elegante, dar potrivite doar pentru femeile cu sanii mici, bustierele nu au cupe ori bretele subtiri si este recomandat sa fie purtate doar intr-o tinuta cu o fusta sau pantaloni cu talie inalta. Bustiera de tip bralette poate fi purtata si impreuna cu bluze transaprenta, insa ai grija la culoarea pe care o alegi. Discrepanta nu trebuie sa fie atat de mare. 
 
Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.25 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0