Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Piese vestimentare nelipsite din garderoba toamna asta

de Camelia Diaconu la 2018-09-11
Piese vestimentare nelipsite din garderoba toamna asta
Chiar daca vremea de afara nu ne duce deloc cu gandul la toamna, trebuie sa incepem sa ne pregatim garderoba de noul sezon, care sta sa inceapa. Si, care sunt piesele vestimentare la moda? Iti propunem 5 dintre piese, pe care musai trebuie sa le ai!


5 piese vestimentare pentru toamna

 
Hainele trebuie sa iti aduca un plus de confort si de prospetime. Garderoba nu trebuie deloc sa fie un plictisitoare ori mult prea groasa. Iata care sunt piesele cele mai importante ale sezonului, pe care ar trebuie sa le ai in sifonier, pentru a fi in tendintele anului 2018!
 
Botine albe. Chiar daca am vazut aceste botine albe in anii ’70, moda revine, iar acum sunt numai bune de purtat. Chiar daca sunt albe, nu iti face griji pentru ca sunt foarte usor de purtat. Fie le porti la o tinuta casual, confortabila, fie intr-o tinuta mai eleganta si indrazneata, care sa te scoata in eidenta. Alege un model de botine albe in care sa te simti bine, care sa nu iti provoace o greutate la nivelul picioarelor. 
 
Imprimeuri traditionale. Au fost in tendinte si in sezonul primavara-vara si se pastreaza si in aceasta toamna. Poti incerca imprimeurile care te caracterizeaza, cele mai recomandate fiind cele cu motive entice. Cand spunem piese vestimentare cu imprimeuri traditionale, iti lasam la dispozitie alegerea piesei. Poate fi  rochie, fusta, bluza, dar nu in ultimul rand accesorii cu care sa impresionezi.
 
Denim. Bineinteles, denimul se va purta intotdeauna. Diferenta o va face fiecare sezon in parte, cat si modul in care alegi sa porti denim. In aceasta toamna se poarta tinute complete din denim, fie ca vorbim despre jachete, veste, blugi, fuste, rochii, sacouri. Fii indrazneata si iesi din anonimatul unei tinute banale.
 
Costume din doua piese. Da, sunt in tedinte din nou costumele pe care mamele noastre le purtau cand noi eram mici. Costumele din doua piese, fusta cu sacou sau pantaloni sunt ideale pentru aceasta toamna. Te poti inspira din stilul masculin si poti incerca un costum in dimensiuni maxi. Nu uita sa alegi culori vibrante si botine care sa completeze tinuta.
 
Pantaloni uni Nebulas Blue. Sunt pantalonii de un albastru intens, o culoare care te duce cu gandul la culoarea marii. Panalonii Nubulas Blue nu sunt deloc sofisticati, au o croiala dreapta si talie inalta. Poti fi purtati impreuna cu orice fel de top, bineinteles si el in culori de accent, poate chiar un galben lime ori galben mustar. Acest tip de pantalon este unul elegant, care poate fi purtat atat cu tocuri, cat si cu botine.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.33 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0