Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mai sunt 5 zile pana la cel mai asteptat eveniment al anului 2016: conferinta sustinuta Dr Oz la Bucuresti!

de Sunt Fericita la 2016-05-19
Mai sunt 5 zile pana la cel mai asteptat eveniment al anului 2016: conferinta sustinuta Dr Oz la Bucuresti!
Doar 5 zile ne mai despart de intalnirea cu cel mai celebru doctor din lume – Dr. Mehmet Cengiz Oz, care va ajunge pentru prima data in Romania, pentru a sustine conferinta „Take your life to the next level”. Considerat a fi evenimentul medical al anului 2016, dedicat stilului sanatos de viata, conferinta sustinuta de Dr. Oz pe scena Salii Palatului din Bucuresti, va avea loc pe 25 mai 2016, incepand cu ora 8:30. Accesul in sala se va face incepand cu ora 7:30.


Dar mai bine sa il ascultam pe Dr. Oz, care asteapta cu mare entuziasm sa cunoasca publicul roman. Vedeti pe linkul de mai jos, mesajul lui Dr. Oz:

https://www.youtube.com/watch?v=dtPvR_bR880&feature=youtu.be

Pe scena de la Sala Palatului din Capitala, Dr. Oz va dezbate subiecte legate de Health & Lifestyle si ne va oferi sfaturi menite sa ne ajute sa ne imbunatatim viata. Conferinta va fi moderata de unul dintre cei mai cunoscuti strategisti si traineri romani - Dragos Bucurenci. Pe tot parcursul conferintei, publicul va avea ocazia de a asculta si discursurile unor speakeri romani de exceptie, dintre care ii mentionam pe Dr. Victor Clatici (Medic primar Dermatologie – Venerologie), Lygia Alexandrescu (Conferentiar Universitar, Doctor nutritionist), Andy Szekely (autor, trainer si speaker motivational) si Andreea Raicu (speaker motivational).

Ultimele bilete la conferinta sustinuta de Dr. Oz sunt acum la pret promotional si pot fi achizitionate de pe www.droz.ro, sectiunea Bilete.

Conferinta va fi urmata de un alt eveniment privat, dedicat exclusiv personalitatilor importante din lumea medicala din Romania si anume Gala pentru excelenta in medicina, inovatie si domenii conexe, unde insusi Dr Oz va acorda premii. Gala pentru excelenta in medicina, inovatie si deomenii conexe va avea loc la Stejarii Country Club, din Bucuresti, incepand cu ora 19:00.

IMPORTANT: Doctor OZ va vorbi in limba engleza cu traducere in limba romana. Pentru a beneficia de traducere in limba Romana trebuie doar sa bifezi echipament de traducere in momentul comenzii. Ele se vor inmana numai pe baza de act de identitate. Daca ai primit invitatie la eveniment si doresti traducere, va trebui sa inchiriezi in ziua inregistrarii, contra a 50 RON, in limita echipamentelor disponibile. Daca ai nevoie de ajutor suplimentar suna la numarul 0751 253 100 sau trimite-ne un email la contact@droz.ro.

Mehmet Cengiz Oz, cunoscut intregii lumi sub titulatura de Dr. Oz, este cel mai cunoscut medic la ora actuala datorita faptului ca a adus medicina complementara in fata publicului, prin emisiuni de televiziune (a cunoscut celebritatea cu The Dr. Oz Show, lansat de Oprah Winfrey), de radio sau prin tiparirea a diverse publicatii, toate acestea fiind extrem de indragite de publicul american si ajungand, in timp, sa castige admiratia si respectul intregii lumi.

Evenimentul „Take your life to the next level” este sustinut de Borsec si organizat de A&A Exclamation Point, Diamond Experience si Claar Solutions.  

Parteneri: Mobilpay, Praktiker, EVITAL Functional Food Divizion, Diamond Travel, LookMediaProfile, Curtea Veche, Khastalia, Heme, Desprespa.ro, AmCham Romania, World Class Romania, Regina Maria, Atasagon, Aktis, Five’s Zebra Catering, ERSA, Limone, Kilostop, Velvet Dental, , Florence Nightingale Hospitals,  Himalaya, Uber, Cold Press Juicery, Dellos, Bucuresti Mall, Promenada, AiSucces, Mai Noi, Beef Club Pangratti.

Parteneri media: Kanal D, Magic FM, Romania Libera, Q magazine, Academia Catavencu, Agerpres, Revista Cariere, Revista Luxury, Nine O’clock, Saptamana Medicala, calendarevenimente.ro, 9am.ro, ziare.com, thetrends.ro, business24.ro, news.ro, eva.ro, agentiadepresamondena.ro, kudika.ro, garbo.ro, sfatulmedicului.ro, revistamedicalmarket.ro, medipedia.ro, idealmariaj.ro, kidsnews.ro, labucatarie.ro, luxuryonline.ro, mujer.ro, fashion8.ro, elisteodorescu.ro, sfatulparintilor.ro, copilul.ro, qbebe.ro, nastenatural.ro, clubulbebelusilor.ro, aquiahora.ro, calatoriaperfecta.ro, casamea.ro, citycompass.ro, romania-insider.com, healthconnections.ro, florinabadea.ro, Learning Network, medguru.ro, stefani-boutique.ro, suntfericita.manager.ro, sanatatesistaredebine.ro, andreearaicu.ro, news.ro, ADPM, Caminul, Casa mea, Claudia Predoana, Dor de duca, EmmaZeicescu.ro, Ideal Mariaj, ileanaandrei.ro, medical market, new edition news, noste natural, romantic.org, Ligia Pop

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dr oz

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bilete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre conferinta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre medicina

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0