Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 tinute cu blugi negri: invata sa ii porti cu stil!

de Viorica Ghinea la 2021-05-06
5 tinute cu blugi negri: invata sa ii porti cu stil!
Blugii negri au devenit de-a lungul timpului o piesa de baza in garderoba oricarei femei. Acestia sunt usor de introdus in orice tinuta, iti ofera incredere in tine pentru ca ofera impresia de picioare mai subtiri si te ajuta sa creezi o multime de tinute. Vrei sa afli cum te poti remarca atunci cand porti blugi negri? Iata cateva tinute inspirate de la fashionistele de pe Instagram!


Daca nu este usor sa gasesti blugii potriviti, imagineaza-ti cum este sa realizezi combinatii vestimentare fara sa ai niciun strop de inspiratie. De aceea, cu gandul la tine, am realizat o scurta, dar cuprinzatoare, cu cateva tinute care iti vor taia rasuflarea.

 

1. Tinuta cu blugi negri si top alb


O combinatie nemuritoare in lumea modei, outfitul in alb si negru te scapa de multe dileme fashion atunci cand nu stii cum sa te mai imbraci. Este suficient sa combini o pereche de blugi negri cu un top alb pentru a obtine un look stylish. Adauga o jacheta in acelasi stil si completeaza tinuta cu o pereche de ochelari de soare. Vei arata minunat fara sa depui prea mult efort.

2. Tinuta cu blugi negri si vesta bordo


Inca un mix fashion de succes pe care il poti obtine cu ajutorul blugilor negri este cel din care face parte si o vesta bordo. Simplu, dar stilat! Poti sa adopti aceasta tinuta atat pe timp de zi, cat si pe timp de seara, in functie de tipul de bluza pe care il porti. Ziua poti opta pentru o camasa minimalista, iar seara poti miza pe o bluza din voal neagra si transparenta.

3. Tinuta cu blugi negri si bluza cu imprimeu in dungi


Te intrebi cum mai poti sa porti blugii negri? Afla ca vei obtine o combinatie chic daca ii asortezi la o bluza cu imprimeu in dungi. Vei obtine un outfit casual destul de confortabil si trendy. Combina tinuta cu o pereche de pantaloni Oxford si o esarfa fina pentru un real succes.


4. Tinuta cu blugi negri si jacheta pastel


Ii vei face pe toti din jur sa intoarca privirea dupa tine daca vei purta un outfit format dintr-o pereche de blugi negri si o jacheta intr-o nuanta pastelata. In acest caz vestimentar, poarta pe dedesubt un top negru, alb ori gri pentru a nu incarca tinuta din punct de vedere cromatic.

 

A post shared by STREET STYLE (@street.love.style) on

5.  Tinuta cu blugi negri si camasa din denim


Esti in pana de idei vestimentare? Combina blugii tai negri preferati cu o camasa din denim si vei obtine instant un efect “wow”.



Daca ai o pereche de blugi negri in dulap, incearca si tu aceste combinatii vestimentare si vei observa ca nu vei da gres cu ele.



Foto: instagram.com, pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.96 din 5 - 12 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre blugi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre greseli vestimentare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre idei de tinute

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0