Vorbim despre cocul de balerina acum, dupa ce a fost dat uitarii o lunga perioada de timp. Fiindca este insa un look abordabil si simplu de realizat, ne-am gandit sa-ti aratam cum se face: iti trebuie un elastic de par mai gros, agrafe si propriul par din acre vei scoate fasii.
Pasul 1: Periaza-ti parul si intinde-l bine. Apoi prinde-l strans intr-o coada de cal. Pentru a avea un coc ordonat, poti pulveriza fixativ pe masura ce piepteni parul. Aplica fixativ si la baza, pe partea inferioara a cozii, si in laterale, caci fixativul atenueaza potentialele fire rebele.
Pasul 2: Trage de coada astfel incat aceasta sa inceapa fix in mijlocul capului. Apleaca-te inainte si inconjoara elasticul de par cu propria par prins in coada, pentru a ascunde elasticul. Foloseste niste suvite de par pentru a da personalitate cocului, infasurandu-le in jurul bazei, folosind agrafe, pentru a fixa varfurile.
Foloseste iar fixativ pentru a finisa coafura.
Cand mergi la birou, pastreaza un machiaj minimal, caci acesta va iesi mult mai repede in evidenta.




Daca mai aveai nevoie de dovezi ca vedetele sunt innebunite dupa aceasta coafura, vezi mai jos:



Sursa foto: Hepta
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
