Aveti nevoie de:
- 400 gr ciuperci
- 1 casoleta rosii cherry
- 1 ardei gras rosu si 1 ardei gras verde
- 4 cepe
- condimente dupa gust (sare, piper, boia, usturoi, busuioc, marar)
- betisoare de frigarui
- 2 linguri otet balsamic/vin rosu
Cum se face:
Amestecati bine intr-un bol toate condimentele: otetul balsamic/vinul rosu, sare, piper, boia, busuioc, doi-trei catei de usturoi pisati si mararul maruntit, pana se omogenizeaza intreaga compozitie.
Curatati ciupercile si taiati-le in doua daca sunt prea mari, iar apoi adaugati-le in bolul de condimente, impreuna cu bucatelele taiate de ardei. Acoperiti bine bolul apoi si il bagati la frigider pentru cateva ore.
Intre timp, spalati rosiile si taiati ceapa in doua. Betisoarele pentru frigarui le puteti tine cateva minute in apa, pentru a se prinde legumele mai usor. Apoi, incepeti sa adaugati legumele pe betisoare, in ordinea dorita: ceapa/rosii/ardei/ciuperci, iar apoi puneti-le pe gratar/grill/wok ceramic.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
