Aveti nevoie de:
- 400 gr ciuperci
- 1 casoleta rosii cherry
- 1 ardei gras rosu si 1 ardei gras verde
- 4 cepe
- condimente dupa gust (sare, piper, boia, usturoi, busuioc, marar)
- betisoare de frigarui
- 2 linguri otet balsamic/vin rosu
Cum se face:
Amestecati bine intr-un bol toate condimentele: otetul balsamic/vinul rosu, sare, piper, boia, busuioc, doi-trei catei de usturoi pisati si mararul maruntit, pana se omogenizeaza intreaga compozitie.
Curatati ciupercile si taiati-le in doua daca sunt prea mari, iar apoi adaugati-le in bolul de condimente, impreuna cu bucatelele taiate de ardei. Acoperiti bine bolul apoi si il bagati la frigider pentru cateva ore.
Intre timp, spalati rosiile si taiati ceapa in doua. Betisoarele pentru frigarui le puteti tine cateva minute in apa, pentru a se prinde legumele mai usor. Apoi, incepeti sa adaugati legumele pe betisoare, in ordinea dorita: ceapa/rosii/ardei/ciuperci, iar apoi puneti-le pe gratar/grill/wok ceramic.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
