Aveti nevoie de:
- 400 gr ciuperci
- 1 casoleta rosii cherry
- 1 ardei gras rosu si 1 ardei gras verde
- 4 cepe
- condimente dupa gust (sare, piper, boia, usturoi, busuioc, marar)
- betisoare de frigarui
- 2 linguri otet balsamic/vin rosu
Cum se face:
Amestecati bine intr-un bol toate condimentele: otetul balsamic/vinul rosu, sare, piper, boia, busuioc, doi-trei catei de usturoi pisati si mararul maruntit, pana se omogenizeaza intreaga compozitie.
Curatati ciupercile si taiati-le in doua daca sunt prea mari, iar apoi adaugati-le in bolul de condimente, impreuna cu bucatelele taiate de ardei. Acoperiti bine bolul apoi si il bagati la frigider pentru cateva ore.
Intre timp, spalati rosiile si taiati ceapa in doua. Betisoarele pentru frigarui le puteti tine cateva minute in apa, pentru a se prinde legumele mai usor. Apoi, incepeti sa adaugati legumele pe betisoare, in ordinea dorita: ceapa/rosii/ardei/ciuperci, iar apoi puneti-le pe gratar/grill/wok ceramic.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
