Cum se prepara inghetata de casa cu capsuni si smantana
- Folositi 500 de grame de capsuni pe care, in prealabil, le-ati spalat bine. Taiati-le in bucati mari si lasati-le pentru jumatate de ora (sau chiar o ora) la congelator.
- Puneti capsunile impreuna cu 250 de ml de smantana intr-un blender, la care adaugati cateva linkurite de miere. Alternativ puteti folosi zahar sau alte tipuri de indulcitor doriti, ori chiar putina ciocolata lichida sau diverse esente, in functie de gust.
- Amestecati bine cu blenderul pana cand toate ingredientele se omogenizeaza bine. Puneti compozitia rezultata la congelator
- Dupa 40-50 de minute omogenizati din nou cu mixerul, pana cand totul devine din nou fluid. Acum mai puteti adauga cateva bucati de capsuni (nu foarte mari), sau chiar cateva nuci, alune ori alte ingrediente care credeti ca v-ar face placere sa le savurati in inghetata.
- Scoateti inghetata din congelator cateva minute inainte de servire si...mancati cu pofta!


Inghetata de casa cu capsuni si smantana este usor de realizat si, foarte important, este un desert la care va puteti folosi imaginatia in a adauga ingrediente sau in modul de servire.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
