Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Inghetata de casa cu capsuni si smantana: un desert delicios pentru zilele de vara

de Sunt Fericita la 2019-07-11
Inghetata de casa cu capsuni si smantana: un desert delicios pentru zilele de vara
Cine nu isi doreste o inghetata cu capsuni si smantana ca desert, mai ales in zilele calduroase de vara? Ei bine, aceasta se poate prepara foarte rapid si usor, folosind doar 3 ingrediente: capsuni, smantana si cateva lingurite de miere. Daca doriti mai puteti adauga si putina ciocolata lichida ori puteti asezona cu bucatele de nuci sau alune ori esenta de vanilie.


 
Cum se prepara inghetata de casa cu capsuni si smantana
 
- Folositi 500 de grame de capsuni pe care, in prealabil, le-ati spalat bine. Taiati-le in bucati mari si lasati-le pentru jumatate de ora (sau chiar o ora) la congelator.
 
- Puneti capsunile impreuna cu 250 de ml de smantana intr-un blender, la care adaugati cateva linkurite de miere. Alternativ puteti folosi zahar sau alte tipuri de indulcitor doriti, ori chiar putina ciocolata lichida sau diverse esente, in functie de gust.
 
- Amestecati bine cu blenderul pana cand toate ingredientele se omogenizeaza bine. Puneti compozitia rezultata la congelator
 
- Dupa 40-50 de minute omogenizati din nou cu mixerul, pana cand totul devine din nou fluid. Acum mai puteti adauga cateva bucati de capsuni (nu foarte mari), sau chiar cateva nuci, alune ori alte ingrediente care credeti ca v-ar face placere sa le savurati in inghetata.
 
- Scoateti inghetata din congelator cateva minute inainte de servire si...mancati cu pofta!

 
Inghetata de casa cu capsuni si smantana este usor de realizat si, foarte important, este un desert la care va puteti folosi imaginatia in a adauga ingrediente sau in modul de servire.  
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.33 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0