Salvador Dali, arhitecta Lucy Davis, producatorii de film Federico Fellini, Ingmar Bergman, Akira Kurosawa, Orson Wells, scriitorii Steven King si Mary Shelly, precum si muzicieni de talia lui Beethoven si a Beatles-ilor s-au folosit de vise pentru a compune sau pentru a da o nota de inefabil creatiilor lor.
Robert Louis Stevenson a creat, de asemenea, sub influenta viselor. Stevenson spunea ca scrierile sale incep de fapt in vis. In momentul in care are subiectul unei povestiri, isi ia personajele in vis, iar acestea creeaza evenimente si gasesc solutii la care el nu s-ar fi gandit niciodata.
Toti oamenii viseaza, insa doar o parte dintre noi ne aducem aminte de visele pe care le-am avut in timpul noptii. Ce poti face pentru a-ti aminti visele cat mai bine cu putinta?
7 reguli de aur pentru a gasi in timpul visului solutii la problemele tale reale
1. Scrie problema sau intrebarea care te framanta sub forma unei fraze concise si pune-o sub perna.
2. Staruie putin asupra dilemei chiar inainte de a merge la culcare.
3. O data ce esti in pat, vizualizeaza cum visezi despre problema in cauza, apoi cum te trezesti si notezi solutia in carnetelul de vise.
4. Spune-ti in sinea ta, inainte de a inchide ochii, ca vei visa in aceasta noapte despre problema care iti da tarcoale.
5. Tine un carnetel, un creion si o lanterna pe noptiera.
6. Pune obiecte care au legatura cu problema in cauza aproape de tine, pe noptiera.
7. Inainte de a te da jos din pat, ramai asezat/a cateva minute in liniste. Incearca sa iti amintesti visele pe care le-ai avut si sa le “chemi” inapoi, daca este posibil. Noteaza tot ce iti amintesti.
Este foarte posibil ca, urmand acesti pasi, sa gasesti in vise raspunsuri creative la intrebarile pe care le ai si la care nu ai gasit inca o solutie pe cale rationala.
Iar daca esti pasionata de interpretarea viselor, daca vrei sa afli mai mult despre aceasta lume misterioasa, iti recomand cu caldura Interpretarea viselor – ghid practic. Vei avea o lectura fascinanta care iti va dezvalui lucruri incredibile despre tine! Click aici!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
