Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce sa sustii examenul C1 Advanced? Avantaje de luat in considerare

de Sunt Fericita la 2021-02-23
De ce sa sustii examenul C1 Advanced? Avantaje de luat in considerare
Detinerea unui certificat lingvistic este absolut necesara daca doresti sa studiezi intr-o universitate prestigioasa din strainatate, iar pregatirea in acest sens este si un mod constructiv prin care iti poti perfectiona aptitudinile si cunostintele intr-o anumita limba straina.


Dupa cum stim, engleza este o limba de circulatie internationala, ea fiind la mare cautare atat in mediile universitare, cat si in numeroase companii din intreaga lume, ceea ce transforma cunoasterea ei intr-o cerinta esentiala.

De acest lucru ai tinut cont, cel mai probabil, cand ai luat in serios ideea de a sustine un examen Cambridge English. Ai inceput sa te interesezi in legatura cu structura sa si, in general, cu ceea ce presupune sustinerea unui astfel de examen, pentru a-l trece cu brio. Mai mult ca sigur ai descoperit ca exista mai multe niveluri, adaptate nivelului de cunostinte, dar si categoriilor de varsta. 

C1 Advanced - cel mai popular tip de examen Cambridge

Dintre acestea, Cambridge C1 este unul dintre cele mai cunoscute tipuri de examene Cambridge, detinerea unui astfel de certificat fiind necesara celor care isi doresc sa studieze in strainatate sau celor care vor sa lucreze intr-o tara anglofona. Exista, insa, si alte avantaje pe care merita sa le iei in considerare daca ai hotarat sa te pregatesti pentru sustinerea examenului C1 Advanced. 

Detinerea unui certificat lingvistic C1 Advanced (CAE) - avantaje esentiale 

  • Obtinand un certificat CAE, in prezent cunoscut sub denumirea de C1 Advanced, obtii, de fapt, un certificat recunoscut la nivel global, conceput de o institutie cu autoritate in domeniu: Cambridge Assessment English.
  • In Romania, C1 Advanced este recunoscut de Ministerul Educatiei Nationale, astfel ca, daca detii un certificat CAE, poti sa-ti echivalezi proba de competente lingvistice de la bacalaureat.
  • C1 Advanced este un examen prin care iti poti antrena si perfectiona cele mai importante skill-uri in limba engleza, pentru ca structura sa este gandita sa verifice exprimarea in scris, exprimarea orala, intelegerea textelor scrise si intelegerea orala.
  • Daca in urma sustinerii examenului C1 Advanced obtii un rezultat de minimum 200 de puncte, conform The Cambridge English Scale explained, certificatul astfel dobandit va fi echivalat cu un certificat de nivel superior (C2 - Proficiency). 
  • Spre deosebire de alte certificate lingvistice, care au o perioada de valabilitate determinata, certificatul C1 Advanced este valabil pe viata.
  • Sunt sanse sa poti sustine examenul CAE aproape de judetul tau sau chiar in judetul tau, pentru ca in tara noastra exista 9 centre de examinare: unul in Arad, unul in Arges, unul in Bihor, doua in Bucuresti, unul in Cluj, unul in Hunedoara, doua in Iasi - care îsi desfasoara activitatea in toata toata tara.


 

Dupa cum poti observa, ai numeroase motive sa incepi sa te pregatesti pentru sustinerea examenului C1 Advanced, datorita oportunitatilor de studiu si profesionale la care iti ofera acces detinerea unui astfel de certificat lingvistic. Atentie, insa: pentru a trece cu brio examenul si mai ales pentru a obtine un rezultat foarte bun, se recomanda o pregatire facuta in mod responsabil si consecvent. 

 

CAE Blended Learning este o metoda unica de pregatire pentru examenul Cambridge C1, care are in centrul sau nevoile cursantilor si care se bazeaza pe metode diferite si antrenante de invatare, in concordanta cu cerintele examenului. 

Poti vedea ce parere au cursantii care au urmat un astfel de curs:  https://www.youtube.com/watch?v=hOX3Zqe3hWs&t=8s 


In plus, cursurile se desfasoara in mediul online, astfel ca poti lua parte la ele oriunde te-ai afla. Descopera mai multe informatii utile pe pagina oficiala Twinkle Star, unul dintre centrele autorizate de examinare din Romania, care are o colaborare de peste 12 ani cu Cambridge Assessment English, departament al Universitatii Cambridge. Tot pe site-ul www.twinklestar.ro poti descoperi si alte cursuri de limba engleza si limba germana care s-ar putea sa te intereseze. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0