1. Plante amare. Plantele cu gust amar, cum ar fi ghintura, pelinul, musetelul, salvia, coada-soricelului, echinaceea, menta, patlagina sau papadia se folosesc sub forma de infuzie, intern si extern.
2. Lamai, mandarine. Da, citricele au proprietati antiseptice, ceea ce inseamna ca limiteaza dezvoltarea bacteriilor si aparitia mirosului. Ia jumatate de lamaie/mandarina si trece-o pe sub axila. Poti sa aplici metoda si in cazul copiilor. Nu aplica insa si pe pielea proaspat depilata.
3. Cartof crud. Dupa dus, inainte de a pleca din casa, tine la subrat o felie de cartof crud. Abia apoi da cu deodorant. Vei preveni, in acest fel, aparitia mirosului neplacut.
4. Rozmarin. Ia 8-10 picaturi de ulei esential de rozmarin si dizolva-le in 30 ml de apa. Aplica solutia pe suprafata de piele predispusa la transpiratie excesiva.
5. Otetul alb. Aplica la subrat seara, inainte de culcare. Asigura-te ca zona s-a uscat complet. Dimineata, spala-te cu apa si sapun si acizii absorbiti de piele te vor ajuta, pe parcursul zilei, sa te mentii mai uscata si mai ferita de mirosurile neplacute.
6. Piatra de alaun. Ea regleaza secretiile si neutralizeaza mirosurile neplacute. Este tolerata si de pielea sensibila, nu irita si nu pateaza hainele. Pe piata vei gasi variante naturale (potassium alun) sau sintetice (ammonium alun). Ambele sunt bune.
Sursa: DailyMirror.co.uk
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!