Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Modele de rochii care avantajeaza orice femeie

de Viorica Ghinea la 2022-01-05
Modele de rochii care avantajeaza orice femeie
De cate ori nu ai stat pe ganduri atunci cand ai fost la cumparaturi, pentru ca nu stiai ce modele de rochii te avantajeaza si care nu? Uita de acum de aceasta dilema vestimentara! Afla de mai jos in ce tipuri de rochii poti sa investesti fara sa iti faci nicio problema ca nu iti vor pune in evidenta calitatile corpului!


Rochia neagra, de nelipsit din garderoba unei femei


Populara little black dress se numara printre acele modele de rochii care nu ar trebui sa lipseasca din dressingul niciunei reprezentante a sexului frumos. Pana si cea mai simpla piesa de acest tip te va invalui intr-un aer elegant si distins fara prea mult efort. Negrul este recunoscut pentru faptul ca pune in valoare silueta, astfel ca este recomandat si femeilor mai plinute. Alaturi de accesoriile potrivite, rochia neagra te va scoate din anonimat instant. Ca sa obtii efectul de famme fatale, mizeaza pe o pereche de pantofi stiletto rosii ori pe un ruj in nuante pasionale.



Rochia cu croiala in A, printre modelele de rochii potrivite pentru orice silueta

Daca nu ai o rochie cu croiala in A, atunci trebuie sa iti imbogatesti garderoba cu un astfel de model. Aceasta subliniaza talia si ascunde soldurile si posteriorul voluptoase, creand iluzia de silueta in forma de clepsidra. In plus, este potrivita la orice etate, astfel ca o pot purta cu incredere si doamnele mai in varsta. Inca un avantaj pe care il are acest model de rochie are legatura cu caracterul nemuritor demonstrat in lumea modei. Avand in vedere ca nu se va demoda prea curand, poti sa investesti linistita intr-o astfel de rochie.



Rochia midi ascunde defectele fizice


Daca nu esti tocmai mandra de silueta ta, investeste in modele de rochii midi si vei invata sa te iubesti atunci cand te privesti in oglinda. Alege modele cu jocuri cromatice, imprimeuri in dungi verticale si alte detalii care sa ofere impresia ca ai talia in forma de clepsidra si ca esti mai supla. De asemenea, indreapta-ti atentia spre piesele care subliniaza mijlocul prin cordoane ori diferite aplicatii. Ii vei impresiona pe toti cu look-ul tau fara cusur, indiferent de ocazie.



Rochia maxi, doza de eleganta de care orice femeie are nevoie

Printre modelele de rochii care avantjajeaza orice tip de silueta se numara si cea maxi. Aceasta piesa te ajuta sa obtii o nota de rafinament, de feminitate si de senzualitate. Indiferent ca este vorba de un item potrivit pentru zi ori de unul de noapte, vei atrage toate privirile asupra ta. Rochia maxi te ajuta sa ascunzi partile corpului de care nu te simti prea mandra si alungeste silueta. Uita de toate complexele fizice pe care le ai si straluceste intr-o rochie lunga si sexy.



Rochia-camasa, o prezenta chic pe lista modelelor de rochii


Rochia-camasa nu numai ca se numara printre modelele de rochii care avantajeaza orice femeie, dar este si extrem de versatila. Poate fi introdusa atat intr-o combinatie casual, cat si in una mai eleganta, de seara, daca este accesorizata cu o pereche de pantofi cu toc si cateva bijuterii statement. Cuprinde-ti talia cu un cordon ori cu o curea subtire si look-ul tau va fi unul demn de invidiat, fara cusur.



Trece pe lista ta de shopping must-have aceste modele de rochii si nu va mai trebui sa iti faci vreodata griji in privinta faptului ca piesa aleasa nu te avantajeaza.


Foto: pixabay.com, polyvore.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre modele de rochii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre trucuri vestimentare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre combinatii vestimentare

Cele mai citite articole

Grasimea de la nivelul abdomenului este inamicul numarul unu al femeilor care isi doresc o talie de ...
Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016