Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum integram sneakersii Puma in moda de strada

de Sunt Fericita la 2021-03-15
Cum integram sneakersii Puma in moda de strada
Puma este o companie producatoare de imbracaminte, incaltaminte si accesorii sport extrem de cunoscuta. Acest brand domina industria sportului, alaturi de nume precum Nike sau Adidas, la care clientii apeleaza atunci cand isi doresc produse de calitate. Totodata, logo-ul Puma este unul dintre cele mai cunoscute din lume, celebra pantera fiind prezenta atat pe hanorace si tricouri, cat si pe adidasi sau papuci.


In ceea ce priveste incaltamintea, sneakersii Puma sunt definiti de comoditate si versatilitate. Datorita faptului ca pantofii sport de la Puma sunt atat de comozi, pot fi integrati in tinutele de strada, pentru un aspect fresh si cool. Vrei sa stii cum sa compui outfituri lejere cu ajutorul sneakersilor de la Puma? Inspira-te din ideile de mai jos!

Puma in tinute sport

Daca esti definit de stilul vestimentar sport, sneakersii de la Puma reprezinta alegerea optima pentru tine. Poti opta pentru o pereche de sneakersi colorati de la acest brand, care arata excelent alaturi de un trening monocrom si o jacheta bomber. Nu mai trebuie decat sa adaugi un rucsac modern din piele si esti gata de o plimbare sau de o sesiune de shopping.

 

Mai mult, sneakersii de la Puma se potrivesc si cu o pereche de colanti sport si un pulover lung, asimetric. Puloverul poate fi inlocuit si de un hanorac oversized, intr-o nuanta diferita de cea a colantilor. Gasesti outlet Puma in centrul Fashion House, de unde poti achizitiona incaltamintea ideala pentru accesorizarea tinutelor pe care le porti.

Puma in tinute casual

Stilul casual este preferat de majoritatea persoanelor, indiferent de varsta sau categorie sociala. Este un stil usor de abordat si ofera confort, fiind compus din articole vestimentare simple, pe care le gasesti usor.

 

De pilda, poti compune o tinuta casual cu o pereche de jeansi, un tricou din bumbac, o jacheta din denim si o pereche de pantofi sport de la Puma. Exista sute de modele din care poti alege, de la celebrii skateri, pana la adidasi inalti, care merg de minune cu pantaloni.

Puma in tinute elegante

Din fericire, pantofii sport nu sunt destinati doar pentru activitatile fizice, ci pot fi inclusi cu succes in tinutele de strada. Femeile care prefera confortul sau nu pot sa mearga pe tocuri, pot fi in continuare feminine, cu ajutorul unei perechi de sneakersi.

 

Pentru a compune outfituri elegante, poti alege sa porti costume de dama de inspiratie masculina, alaturi de sneakersi albi sau negri de la Puma. Pantofii sport arata la fel de bine si cu jeansi, camasa si un palton, sau combinati cu rochii midi, inflorate. Datorita pantofilor sport, tinuta capata un design unic, imbinat cu un look feminin si original. Indrazneste si compune tinute elegante cu pantofii sport, pentru a fi in centrul atentiei.

Puma in tinute feminine

Fie ca vorbim despre adidasi albi de la Puma sau de modele roz, feminine, ambele se incadreaza perfect in outfituri lejere. Iti place sa porti fuste? Combina-le cu topuri cu imprimeu si iesi din zona de confort. Poti opta si pentru un look format dintr-o rochie maxi, de vara, alaturi de o geanta impletita si o pereche de sneakersi de la Puma.

 

Aceasta combinatie nu va trece neobservata. Prin urmare, pantofii sport chiar se potrivesc cu orice articol vestimentar. Esti gata sa creezi tinute de strada cu pantofii sport de la Puma? Alege modelul care te reprezinta si include-l in cele mai cool combinatii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0