Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Obisnuiesti sa mergi in magazinele second hand? Iata de ce ar trebui sa mergi mai des

de Sunt Fericita la 2019-02-12
Obisnuiesti sa mergi in magazinele second hand? Iata de ce ar trebui sa mergi mai des
Chiar daca de multi oameni magazinele second-hand nu sunt privite cu ochi buni, designerii vestimentari chiar recomanda vizitele in magazinele de acest tip deoarece ai o multime de beneficii. Iata cateva motive pentru care ar trebui sa intri mai des intr-un magazine second hand!


Vedem tot mai multe magazine second hand in oras  si de cele mai multe ori acestea sunt pline cu haine si accesorii. Magazinele sunt tot mai ingrijite, ba chiar pline cu haine noi si la moda. Asa ca, iata de ce ar trebui sa mergi mai des intr-un magazin de tip second hand!
 
Gasesti preturi convenabile. Inca din denumirea magazinului iti poti da seama foarte usor ca produsele din interior sunt la preturi mult mai convenabile fata de orice alte magazine. Intr-un magazine second hand plata se face la kilogram, motiv pentru care ai toate sansele sa gasesti cateva piese vestimentare extrem de frumoase la preuri foarte bune. Preturile sunt extrem de mici pentru orice piesa vestimentara, dar si pentru accesorii si incaltaminte.
 
Este ecologic. Un magazine second hand inseamna refolosirea hainelor pe care altcineva a decis sa nu le mai poarte, practic o amprenta mai mica de carbon. Spunem ca este ecologic sa mergi intr-un magazin second hand deoarece nu incurajezi industria vestimentara sa faca o multime de haine fara folos. 
 
Gasesti haine de calitate. In magazinele second hand vei gasi intotdeauna haine de brand, piese vintage de la marii designer sau accesorii de efect. Ele stau ascunse pe rafturile magazinelor, dar se afla intr-o stare impecabila deoarece de cele mai multe ori sunt colectii care au iesit din uz, care nu au fost niciodata purtate deoarece provin din lichidari de stocuri.
 
Iti poti alcatui tinute intregi. Pentru faptul ca au preturi extrem de avantajoase, iti vei permite sa iti cumperi mai multe piese vestimentare si sa iti creezi mai multe tinute. Mai mult de atat, iti dai seama imediat ca aceste haine sunt calitative deoarece au trecut testul timpul si inca sunt intr-o stare exceptionala.
 
Gasesti haine de toate marimile. Daca in magazine ti se intampla sa nu gasesti intotdeauna marimea pe care ti-o doresti la un anumit produs, intr-un second hand gasesti piese variate. Poti gasi incaltaminte pentru adulti la cele mai mici marimi, dar si haine de marimi mari pentru copii si adulti. 
 
Pana la urma, sa mergi intr-un second hand poate fi o activitate distractiva daca mergi impreuna cu prietenii. Te bucuri de o atmosfera placuta printre oamenii pasionati de chilipiruri si moda.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Oamenii de stiinta spun ca aproximativ jumatate din variatiile personalitatii umane sunt definite ...
    Pentru un cuplu casatorit, iubirea trece prin diferite stadii de-a lungul timpului, de aceea ...
    Iti oferim mai jos un model de cerere de angajare. Iata cum trebuie sa formulezi aceasta cerere!
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016