Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Patratele de parmezan

Patratele de parmezan
Patratele de parmezan

Cand nu ai timp mult la dipozitie si vrei sa prepari ceva interesant si gustos, poti pregati patratele de parmezan. Ele pot fi mancate fie ca garnitura, fie ca prajitura.


Ingredientele necesare pentru patratele de parmezan:
- 2 galbenusuri;
- 1 lingura plina de parmezan ras;
- 2 linguri de faina;
- sare;
- piper;
- 2 albusuri batute spuma.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Compuneri pentru nota 10 la Evaluarea Nationala clasa a VIII-a


Textele care-ti asigura punctajul maxim la proba de limba romana a examenului de Evaluare Nationala clasa a VIII-a Elaborata de un grup de profesori lucrarea Compuneri pentru nota 10 la Evaluarea Nationala clasa a VIII-a are un singur scop instruirea elevului pentru depasirea obstacolului reprezentat de textul cerut indiferent de natura...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cum se prepara patratele de parmezan:
Se amesteca ingredientele. Se unge o hartie alba cu unt, se pune intr-o tava lata, deasupra se toarna compozitia astfel incat stratul sa fie de un deget. Se coace repede la foc iute si se taie patrate dupa ce s-au racit.
Se servesc la supa sau garnitura pentru piure de cartofi ori salata. Daca le presari cu zahar deasupra, pot fi servite ca prajiturele.
Bucatareala placuta!


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre parmezan

Spune-ne opinia ta despre "Patratele de parmezan"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


10 - 4 =

Cele mai citite articole

Trebuie sa le eviti! Aceste greseli de curatare a tenului pot avea un efect nedorit. Imbatranirea ...
Boala Parkinson este o afectiune a sistemului nervos, care are efecte negative, in mod progresiv, ...
Locuiesti la casa si iti doresti ca si spatiul din curte sa fie amenajat modern, conform celor mai ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Asa este, ghirlandele luminoase iti pot schimba complet decorul dormitorului. Mi-am achizitionat 2 ...
“Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi.” - Asa este!!!
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0