Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Printul Charles: Romania este o tara minunata

Printul Charles: Romania este o tara minunata
In partea a treia a documentarului “Wild Carpathia”, Printul Charles spune ca “Romania este o tara minunata, cu oameni remarcabili, iar pasunile din aceasta tara sunt unice”. Documentarul va fi difuzat pe Travel Channel pe 8 noiembrie, de la ora 20:00.


Documentarul "Wild Carpathia" prezinta frumusetea Muntilor Carpati din Romania, incercand sa arate strainilor minunata diversitate a faunei si florei din tara. De asemenea, are un scop educational si atrage atentia romanilor asupra comorii nepretuite de care se bucura si pe care trebuie sa o conserve pentru generatiile viitoare.
Documentarul aduce in atentia intregii lumi traditiile si obiceiurile romanesti si prezinta bogatiile si frumusetile tarii.
Prima parte a documentarului prezinta Carpatii Occidentali - Muntii Apuseni si padurile seculare ale Transilvaniei, partea a doua "Wild Carpathia - From the Mountains To The Sea" este o calatorie de la Portile de Fier pana in Delta Dunarii, care a inclus prezentarea unor locuri de pe Valea Oltului, a Muntilor Fagaras, a Castelului Peles, a manastirii Cozia si a unor localitati din Delta Dunarii.
Al treilea documentar se axeaza pe partea de nord a Romaniei, cu filmari exclusive realizate in unele dintre cele mai spectaculoase manastiri ale Bucovinei.
Partea a treia a seriei intitulata “Wild Forever” promoveaza mai multe zone din Romania, printre care orasul Cluj-Napoca, Maramures, cimitirul de la Sapanta, Bucovina, Muntii Faharas, Valea Zalanului si satul Saschiz.
Documentarul include si un interviu cu Printul Charles al Marii Britanii, prin care acesta isi manifesta dorinta de a ajuta Romania sa-si conserve mostenirea culturala rurala.
Romania este o tara minunata. Aici traiesc oameni remarcabili, care nu se dau batuti. Au trait experiente ingrozitoare, care i-au afectat foarte mult: cele doua razboaie mondiale si toate celelalte suferinte traite de la al Doilea Razboi Mondial pana acum. Acesti oameni au trecut prin multe, au vazut multe suferinte, distrugeri, iar vietile le-au fost distruse. Le suntem datori sa gasim o cale pentru un viitor mai bun, care sa le pastreze cultura, traditiile si valorile", spune printul Charles.
"Unul din motivele pentru care intotdeauna mi-a facut mare placere sa revin in Romania este frumusetea naturala extraordinara a peisajelor sale si a padurilor salbatice virgine din Muntii Carpati", a adaugat printul Charles.
Premiera celei de-a treia parti a seriei “Wild Carpathia” a avut loc miercuri seara, la hotelul Pullman din Bucuresti. Loredana Groza si Grigore Lese au sustinut recitaluri pentru invitatii prezenti la eveniment.
Cea de-a treia parte a documentarului “Wild Carpathia” va fi difuzata pe Travel Channel pe 8 noiembrie, de la ora 20:00.

Sursa articol: mediafax.ro
Sursa foto: freegreatpicture.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre printul charles

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre delta dunarii

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0