Datorita proprietatilor antiinflamatoare si antibacteriene este de mare ajutor pentru tratarea afectiunilor pielii.
Iata 4 beneficii ale uleiului de galbenele:
1. Piele uscata sau crapata – uleiul de galbenele hidrateaza pielea uscata sau crapata. De asemenea, poate fi aplicat si pe pielea bebelusilor pentru tratarea iritatiilor cauzate de scutece.
2. Inflamatii – este de mare ajutor in cazul leziunilor musculare sau a vanatailor. Actiunea antiinflamatoare contribuie la reducerea inflamatiilor.
3. Taieturi si rani – datorita proprietatilor antiseptice si antimicrobiane accelereaza vindecarea ranilor, taieturilor minore, intepaturilor de insecte.
4. Probleme ale pielii – eczemele, psoriazisul, dermatita si multe alte probleme ale pielii pot fi calmate cu ajutorul uleiului de galbenele.
Uleiul de galbenele se regaseste in multe produse pentru ingrijirea pielii: creme, lotiuni, unguente, balsamuri. Este bine sa-l aveti mereu la indemana in farmacia casei.
Femeile insarcinate si cele care alapteaza trebuie sa evite utilizarea uleiului de galbenele. Nu se administreaza pe cale orala intrucat poate provoca avort spontan.
Foto: pixabay.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Parinte in Era TikTok - Manual de Supravietuire
In acest moment lucrarea & 39;Parinte in Era TikTok - Manual de Supravietuire& 39; este in curs de retiparire Cu acordul dvs va expediem produsul cu prioritate de indata ce ajunge la noi Draga cititorule Ti-ai surprins vreodata copilul petrecand ore intregi cu ochii in telefon in timp ce tu simteai ca legatura dintre voi se rupe ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina IlieAlina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

Categorii














