Iata si 2 retete culinare extrase din acest ghid:
Tabouleh
• 2 rosii medii
• 1 castravete cornichon
• 1 fir de ceapa verde
• 1 legatura de patrunjel
• lamaie
• ulei de masline
• sare roz
Se taie marunt patrunjelul, rosiile, ceapa, castravetele si se adauga restul ingredientelor.
Bors de spanac
• 1 morcov
• 1radacina mica telina,
• 15-20 frunze spanac
• 2-3 cani bors
• 1 legatura patrunjel
• Sare
Se toaca spanacul marunt, morcovul si telina se dau pe razatoarea mica. Se adauga bors si apa in functie de cat de acru se doreste. Se lasa la macerat 15-20 min. la rece si se consuma in maximum 24 ore.
Pentru mai multe retete culinare vegane si informatii despre beneficiile acestei diete urmati linkul si consultati ghidul "Dieta Raw Vegan">>>
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!