Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 barbati pe care trebuie sa-i cunosti, dar cu care sa nu te casatoresti

5 barbati pe care trebuie sa-i cunosti, dar cu care sa nu te casatoresti
Unii barbati te pot invata cate ceva, altii te pot iubi mai mult decat ii iubesti tu sie xista si cei pe care trebuie sa-i cunosti, dar care iti vor frange inima. Citeste mai jos sa aflii tipologiile celor carora nu trebuie sa le spui DA (asta in cazul fericit in care vor cadea in genunchi in fata ta).


1. Cel care nu a vrut sa aiba nicio relatie serioasa, asta inainte sa te cunoasca pe tine.
Pare de vis, asa-i? Cel care urla sa-l auda toata lumea ca nu se va potoli niciodata este acum coplesit de prezenta ta. Problema este ca atunci cand lucrurile nu vor mai fi la fel de interesante, de indata ce focul pasiunii se potoleste, cand nu va mai fi orbit de tine (crede-ma, momentul acela nu e foarte departe), el va fi in dubii. Si asta te va face nefericita. Poate ca vei simti ce se intampla si te vei stradui mai tare, vei face tot ce poti pentru a evita monotonia. Dar tocmai am descris o aventura, nu o casatorie.
Trebuie insa sa-l intalnesti, caci, atunci cand vei da de Domnul Potrivit, vei sti sa faci diferenta. Domnul Potrivit este cel care vrea relatie serioasa, este cel care va munci alaturi de tine sa intareasca o casnicie. Nu va simti ca a gresit de fiecare data cand ecva intre voi nu merge perfect, caci stie ca relatiile, ca orice alt lucru valoros, opereaza pe niste coordonate care nu au nimic de-a face cu perfectiunea. 
2. Cel care stie pe toata lumea.
Acesta este cel care te va salva cand ai nevoie de o rezervare la cel mai tare restaurant din oras sau care iti va trimite datele de contact de la firma unde visezi tu sa te angajezi. Fii atenta insa. Acest barbat vorbeste tot timpul la telefon (sau trimite emailuri/ raspunde la mesaje) in timpul cinelor, vacantelor sau al clipelor cand tanjesti dupa atentie. Caci, nu-i asa, trebuie sa pasterze legatura cu ei care ii faciliteaza diverse. Dorinta lui de a ajuta, sociabilitatea lor – calitatile unui prieten-si-atat.
3. Cel care este haios, sensibil, dar care pune botul cand il intrebi ce s-a intamplat si spune „Nimic”.
Are atat de mule calitati! Asa ca, rogu-te, iesi cu el in oras, pentru ca vei invata multe despre importanta altei calitati: comunicarea deschisa. Problema cu casnicia este ca e lunga tare. Poti fi cea mai minunata si atenta persoana din lume, iti garantez insa ca tot il vei scoate din minti.
Este usor, pentru cele mai multe dintre noi, sa spunem ca, daca partenerii nostri ar fi fost persoane mai bune, ar sti de ce suntem nervoase si nu ar mai trebui sa intrebe. Este mult mai greu sa spui „stiu ca nu ai vrut, dar gluma pe care ai facut-o pe seama mea in fata prietenilor m-a facut sa ma simt ca naiba”. Numai ca o casnicie pe asta se bazeaza: pe verbalizarea micilor suferinte, pe sansa de a-ti cere scuze si de a reactiona mai bien data viitoare. Desteptul care te trateaza cu tacere? Dupa un timp, te vei teme atat de tare de orice ar putea sa-l enerveze, in timp ce habar nu ai ce il enerveaza de fapt, incat vei umbla pe varfuri in preajma lui.
4. Cel care arat bine, este bogat si are succes.
Vezi ce simti cand intri in acmera alaturi de el. Uita-te cum li se maresc pupilele prietenilor si cunoscutilor cand il vad. Nu uita ca este greu sa separi sentimentele de mandrie si bucurie ca ai castigat afectiunea cuiva atat de dorit de dragostea adevarata. Casatoria este formata din multe momente minunate, altele decat cele cand intri in camera cu frumosul orasului. Asigura-te ca te mariti cu cineva cu acre vrei sa stai singura.
5. Cel care este un tanar in adoratie fata de tine.
Adora fiecare pas pe care-l faci, fiecare zambet pe care-l arunci, fiecare fald al fustei. El te va ajuta mai mult decat iti dai seama, mai ales in zilele cand te intrebi daca barbatii sunt oameni sau nu. Tanarul acesta te va ajuta sa fii optimista in privinta umanitatii si a propriei persoane. Dar nu puteti avea o relatie de lunga durata. Nu din cauza varstei (nu e nimic in neregula in a te duce sa-ti pui pirostriile cu cineva mult mai tanar), dar adoratia trebuie sa fie reciproca sau va duce la resentimente. 

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.21 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre autocunoastere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbati

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre casatorie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dragoste

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0