Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Reteta zilei: Friganele de paine

Reteta zilei: Friganele de paine
Reteta zilei: Friganele de paine

Cine nu a mancat macar o data in viata friganele? Cand erati copii, bunicii vostri obisnuiau sa va faca friganele de paine?


Friganelele sunt foarte delicioase si pot fi servite simple, cu putin zahar deasupra, dar si cu diverse supe sau soteuri de legume. Veti fi uimite cat de mult le vor placea celor dragi!
Pentru aceasta reteta nu aveti nevoie de multe ingrediente. Painea, laptele, ouale sau uleiul nu au cum sa lipseasca din bucataria dvs.
Ingrediente pentru friganele:
- 6-7 felii de paine (franzela);
- 500 ml lapte;
- 2 oua;
- ulei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Compuneri pentru nota 10 la Evaluarea Nationala clasa a VIII-a


Textele care-ti asigura punctajul maxim la proba de limba romana a examenului de Evaluare Nationala clasa a VIII-a Elaborata de un grup de profesori lucrarea Compuneri pentru nota 10 la Evaluarea Nationala clasa a VIII-a are un singur scop instruirea elevului pentru depasirea obstacolului reprezentat de textul cerut indiferent de natura...

Oferta Speciala
valabila 48h

Friganele de paine - modalitate de preparare
Se taie felii de franzela potrivit de groase, care se inmoaie in lapte. Feliile de paine se trec prin ouale batute si se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc. Se scot pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de ulei.
Friganelele de paine se pot servi cu o supa de spanac sau de conopida.
Pofta buna!

Sursa foto: www.sxc.hu


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reteta

Spune-ne opinia ta despre "Reteta zilei: Friganele de paine"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


9 - 2 =

Cele mai citite articole

Romania are telefon antidepresie sub forma de TelVerde. Apeland 0800 0800 20 vei obtine sprijin ...
Stim ca e important sa mancam bine, insa care sunt regulile de respectat in cazul in care discutam ...
Una dintre cele mai inovatoare metode in stomatologie, pe care o practicam si in clinica LIFE ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Nimeni nu va fi realmente sanatos band 6 cafele pe zi, poate doar daca le bea in cescute de 50-60 ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0