Pentru aceasta reteta nu aveti nevoie de multe ingrediente. Painea, laptele, ouale sau uleiul nu au cum sa lipseasca din bucataria dvs.
Ingrediente pentru friganele:
- 6-7 felii de paine (franzela);
- 500 ml lapte;
- 2 oua;
- ulei.
Friganele de paine - modalitate de preparare
Se taie felii de franzela potrivit de groase, care se inmoaie in lapte. Feliile de paine se trec prin ouale batute si se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc. Se scot pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de ulei.
Friganelele de paine se pot servi cu o supa de spanac sau de conopida.
Pofta buna!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!