Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Reteta zilei: Friganele de paine

Reteta zilei: Friganele de paine
Reteta zilei: Friganele de paine

Cine nu a mancat macar o data in viata friganele? Cand erati copii, bunicii vostri obisnuiau sa va faca friganele de paine?


Friganelele sunt foarte delicioase si pot fi servite simple, cu putin zahar deasupra, dar si cu diverse supe sau soteuri de legume. Veti fi uimite cat de mult le vor placea celor dragi!
Pentru aceasta reteta nu aveti nevoie de multe ingrediente. Painea, laptele, ouale sau uleiul nu au cum sa lipseasca din bucataria dvs.
Ingrediente pentru friganele:
- 6-7 felii de paine (franzela);
- 500 ml lapte;
- 2 oua;
- ulei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Bacalaureat 2019 Teste rezolvate la limba si literatura romana profil real


Teste in conformitate cu  programa BAC la limba si literatura romana 2019 Copilul dvs se afla in fata unui pas important din viata lui examenul de bacalaureat altadata numit si examenul de maturitate   Sunteti ingrijorat E normal Pentru ca trecerea cu bine a examenului de bac inseamna accesul la o anumita facultate ba chiar si...

Oferta Speciala
valabila 48h

Friganele de paine - modalitate de preparare
Se taie felii de franzela potrivit de groase, care se inmoaie in lapte. Feliile de paine se trec prin ouale batute si se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc. Se scot pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de ulei.
Friganelele de paine se pot servi cu o supa de spanac sau de conopida.
Pofta buna!

Sursa foto: www.sxc.hu


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reteta

Spune-ne opinia ta despre "Reteta zilei: Friganele de paine"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


9 + 9 =

Cele mai citite articole

Poate nu stiai ca kiwi se afla in fruntea clasamentului, alaturi de alte fructe, atunci cand vine ...
Toate persoanele trec prin unele momente in care se simt triste.
Un stil de viata dezechilibrat care are in prim plan o dieta nepotrivita si lipsa odihnei nu face ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Fiti mai atenti la ceea ce publicati! Copiii intre 3 și 6 ani au nevoie de 13 ore de somn, ...
Eu folosesc uleiul de ricin in vopseaua de par .este f bun
Domnule doctor soțul meu a fost diagnosticat în urma cu 4 luni cu o bacterie ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0