Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Reteta zilei: Friganele de paine

Reteta zilei: Friganele de paine
Reteta zilei: Friganele de paine

Cine nu a mancat macar o data in viata friganele? Cand erati copii, bunicii vostri obisnuiau sa va faca friganele de paine?


Friganelele sunt foarte delicioase si pot fi servite simple, cu putin zahar deasupra, dar si cu diverse supe sau soteuri de legume. Veti fi uimite cat de mult le vor placea celor dragi!
Pentru aceasta reteta nu aveti nevoie de multe ingrediente. Painea, laptele, ouale sau uleiul nu au cum sa lipseasca din bucataria dvs.
Ingrediente pentru friganele:
- 6-7 felii de paine (franzela);
- 500 ml lapte;
- 2 oua;
- ulei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Gramatica - Fise de lucru rezolvate pentru clasa a VIII-a


Ghid complet de pregatire pentru un punctaj maxim la limba romana – gramatica – din cadrul Evaluarii Nationale clasa a VIII-a Culegerea de fise si teste pe care ti-o propunem acum urmareste familiarizarea elevilor cu formatul cerintelor de examen recapitularea materiei din programa de examen in timp util ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Friganele de paine - modalitate de preparare
Se taie felii de franzela potrivit de groase, care se inmoaie in lapte. Feliile de paine se trec prin ouale batute si se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc. Se scot pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de ulei.
Friganelele de paine se pot servi cu o supa de spanac sau de conopida.
Pofta buna!

Sursa foto: www.sxc.hu


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reteta

Spune-ne opinia ta despre "Reteta zilei: Friganele de paine"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


1 + 5 =

Cele mai citite articole

In general, interviurile pot fi foarte stresante.
Valentine’s Day reprezinta ziua perfecta pentru a vedea un film impreuna cu iubitul tau!
Calatoriile nu sunt numai despre a vedea diferite locuri din lume si a cunoaste alte culturi, ci ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
La Supa cu nuca de cocos, coriandru si sfecla rosie, la Ingrediente, care este cantitatea de ulei ...
Vreau sa stiu reguli de infrumusetare pentru vârsta de peste 60 ani
foarte interesant
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0