3 oua
1/2 cana zahar
1/2 lingurita esenta de vanilie
1 1/2 cana smantana dulce
paine
Preparare:
Ouale se bat, se incorporeaza zaharul, vanilia si un varf de sare. Incet se incorporeaza si smantana. Painea se lasa putin sa se moaie in compozitie, apoi se frige pe ambele parti, intr-o tigaie teflonata si cu cat mai putin ulei posibil.
Pentru a contrasta gusturile, friganelele su smantana si vanilie se pot servi cu compot de pere.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
