Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Rezervat celor care vor sa arate bine

Rezervat celor care vor sa arate bine
Sau, cu alte cuvinte, celor care tanjesc sa arate ca un model de pe podiumurile de prezentare. Elaboram si spunem ca asta inseamna sa te simti confortabil in propria piele, sa iubesti modul in care arati si sa fii fericita. Modelele au aceasta aura de feminitate in jurul lor. Chiar si cele mai conventionale manechine emana stil, gratie si sanatate. Stralucesc in pozele care li se fac. Nu ai vrea si pentru tine acelasi lucru?


Daca ti se pare tentant, urmeaza sfaturile de mai jos:
1. Fii propriul makeup artist. Machiajul este senzational si toate fashionistele stiu asta, poti obtine atat de multe look-uri diferite, dar trebuie sa ai instrumentele si abilitatile necesare. Uita-te prin revistele de moda si exerseaza pe tine sau pe prietene. Inventeaza noi look-uri si du-le la perfectiune.
2. Fii vizibila. Ce conteaza daca arati superb daca nu te vede decat familia si ursuletul de plus de la capatul patului? Mergi la dans cu prietenii tai, iesi la restaurant, fa tot ce-ti place sa faci. Distreaza-te si traieste.
3. Creeaza-ti propria aura. Modul in care iti mentii postura, in care privesti conteaza. Aluneca prin aer cand mergi de parca ai fi castigat un contract de 10 milioane de dolari. Cand esti acasa, exerseaza mersul cu carti pe cap. Fa miscari de dans. Da capul pe spate, ridica barbia si trage umerii pe spate. Nu uita ca fiecare clipa este o potentiala ocazie sa fii trasa in poza.
4. Afla secretele nutritionistilor si ale antrenorilor de fitness. Da jos kilogram dupa kilogram si obtine o silueta de invidiat. Nu este fictiune, ci o realitate pe care o poti face a ta, daca actionezi cumva in acest sens. Comanda acum metodedeslabit, un set complex format din principiile dietei mediteraneene si un program de exercitii de numai 12 minute care poate fi executat oriunde.
5. Zambeste. Modelele par fericite, desi ele pot fi plictisite sau obosite. Fac o multime de bani, au multi prieteni frumosi si merg la cele mai tari petreceri. Nu uita si ca este job-ul lor sa se plimbe in cele mai scumpe si mai elegante haine. Toate dovezile indica faptul ca au o viata buna.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabeste

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0