Timp de preparare: 15 minute
Ingrediente:
300g branza telemea
4 linguri cu smantana
2-3 catei de usturoi
2 linguri cu ulei de masline
ardei copt
ceapa verde
Preparare:
1: Prepara o maioneza din usturoi si putin ulei. Adauga branza sfaramata si amesteca pana devine pasta.
2: Adauga smantana, iar la final, 1-2 fire de ceapa si ardeii copti taiati cubulete, dar pastreaza si pentru ornat.
3: Pune totul intr-un castronel, decoreaza cu ceapa verde, ardei si verdeata dupa gust si da la rece o ora inainte de servire.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
