Timp de preparare: 15 minute
Ingrediente:
300g branza telemea
4 linguri cu smantana
2-3 catei de usturoi
2 linguri cu ulei de masline
ardei copt
ceapa verde
Preparare:
1: Prepara o maioneza din usturoi si putin ulei. Adauga branza sfaramata si amesteca pana devine pasta.
2: Adauga smantana, iar la final, 1-2 fire de ceapa si ardeii copti taiati cubulete, dar pastreaza si pentru ornat.
3: Pune totul intr-un castronel, decoreaza cu ceapa verde, ardei si verdeata dupa gust si da la rece o ora inainte de servire.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!