Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum poti avea buze voluminoase fara interventii chirurgicale?

de Sunt Fericita la 2019-10-22
Cum poti avea buze voluminoase fara interventii chirurgicale?
Buzele mari, pline, voluminoase sunt din nou in trend. Zeci de vedete afiseaza un look in care buzele joaca un rol principal. Avantajul pe care ti-l dau buzele mari este ca nu trebuie sa aplici foarte mult machiaj pentru a avea un aspect sofisticat. Insa nu toata lumea se poate lauda cu niste buze suficient de voluminoase in mod natural, iar operatiile estetice, injectiile cu acid hialuronic sau colagen nu sunt intotdeauna de dorit, din motive financiare sau de sanatate.


Exista totusi si cateva metode prin care poti avea buzele mai mari si mai pline fara a apela la bisturiu. Iata ce ai de facut.

Foloseste cosmetice de tip booster

Anumite produse cosmetice actioneaza ca un factor “iritant” pentru buzele tale, astfel ca se obtine cresterea lor in volum si inrosirea usoara. Pentru a avea buze mai senzuale, poti folosi un ser pentru marirea buzelor, pe baza de uleiuri naturale sau ardei iute care va produce o usoara umflare a acestora si o intensificare a culorii lor rosiatice. Uneori poate aparea o usoara senzatie de arsura sau de caldura la nivelul buzelor. Nu te speria, aceste efecte sunt normale si practic permit buzelor sa se umfle si sa aiba un aspect mai plin.

Uleiul esential de menta mareste buzele

Uleiul esential de menta este foarte popular si are nenumarate intrebuintari. Se foloseste in tratarea tusei, simptomelor racelii si gripei sau ca adjuvant in procesul de infrumusetare. In ce priveste buzele tale, uleiul esential de menta va provoca o usoara umflare a acestora si va avea in acelasi timp un efect calmant. Dilueaza cateva picaturi de ulei de menta in apa si unge-ti buzele. Lasa sa actioneze cateva minute si apoi spala-te bine. Vei obtine buze mai pline si mai senzuale.

Exfoliaza buzele cu zahar

Zaharul este unul dintre cei mai buni agenti exfolianti, de aceea iti poate face buzele sa para mai mari si mai rosii. Atunci cand iti exfoliezi o zona a corpului, circulatia sangelui creste in zona respectiva, iar locul se inroseste. Acest principiu se aplica si in cazul buzelor. Amesteca putin zahar cu ulei de cocos si freaca usor buzele. Vei stimula fluxul de sange din buzele tale, iar acest lucru le va creste volumul si le va oferi o culoare mai intensa.

Hidrateaza-ti buzele cu miere

Mierea este foarte buna pentru hidratarea buzelor, iar hidratarea este cheia unui aspect placut al acestora. Buzele hidratate si sanatoase par mai pline si mai mari. Foloseste mierea in fiecare zi pentru a avea buze hidratate .

Aplica trucul cu gheata

Daca vrei ca buzele tale sa aiba volum pentru o scurta perioada de timp, de exemplu pe durata unei sedinte foto, poti aplica tratamentul cu gheata. Gheata preseaza temporar vasele de sange astfel ca face buzele sa para mai pline si mai rosii. Tot ce trebuie sa faci este sa masezi buzele timp de doua minute cu un cub de gheata. Vei observa imediat rezultatele.

“Botoxul” natural

Poti aplica pe buze o reteta pe baza de ingrediente care le irita in mod, facandu-le sa se umfle si sa se inroseasca. Amesteca intr-un recipient de mici dimensiuni, in parti egale piper cayenne, pudra de ghimbir si pudra de scortisoara, o picatura de ulei esential de menta si o lingurita de ulei de masline. Maseaza-ti usor buzele cu aceasta pasta, timp de 20-30 de secunde, si las-o apoi sa actioneze intre 3 si 5 minute. Vei observa cum buzele tale cresc in dimesniune si devin mai colorate.


Toate aceste solutii sunt de scurta durata si nepermanente. Daca vrei ca buzele tale sa para mai mari timp indelungat poti aplica anumite trucuri de machiaj, cum ar fi exagerarea usoara a conturului buzelor cu ajutorul unui creion dermatograf. Nu uita, totusi, ca indiferent de cat de mari sau mici sunt buzele tale, atunci cand te simti bine cu tine, frumusetea interioara se reflecta si pe chipul tau.

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.67 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ulei esential

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0