Iata care sunt cele mai bune remedii naturiste pentru picioare umflate:
1. Pentru a indeparta oboseala picioarelor se recomanda o baie pentru picioare cu sare: 250-500 g sare de bucatarie se dizolva in 3 litri de apa la o temperatura de aproximativ 25 grade Celsius. Daca laba piciorului mai este dureroasa, se va masa putin cu ulei de floarea-soarelui incalzit usor.
3. Pentru picioare umflate se recomanda un decoct cu frunze de nuc. Fierbem timp de 10-15 minute 450 g frunze de nuc in 3 litri de apa. Cu lichidul obtinut se face o baie calda la picioare. La urma se clatesc picioarele cu apa la temperatura camerei.
4. Gleznele umflate si dureroase se trateaza prin aplicari de comprese calde cu apa si otet: la 1 litru de apa calda se adauga 4 linguri de otet. Se inmoaie un prosop in aceasta solutie, se stoarce bine si se inveleste glezna. Operatia se repeta de cateva ori schimband compresa pe masura ce se raceste.
5. Persoanelor predispuse la varice li se recomanda aplicarea in fiecare seara a unor comprese cu decoct de coada-calului: 4-5 lingurite de planta maruntita la ½ litru de apa.
Mai cunosteti si alte remedii naturiste pentru picioare umflate ?
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.roRedactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

Categorii























