Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mergi pe jos! E foarte important!

de Sunt Fericita la 2020-07-24
Mergi pe jos! E foarte important!
Da, mersul pe jos este important pentru starea ta de sanatate! Nici nu stii cat de mult conteaza! Continua sa citesti mai jos pentru a-i cunoaste avantajele.


­De foarte multe ori ati auzit faptul ca doar prin a parcurge o distanta mai mare pe jos, va veti simti si arata mai bine. Este chiar adevarat? Ei bine, realitate este ca miscarea este foarte buna pentru corp, insa trebui sa luam in considerare si timpul petrecut la birou pe scaun sau in pat uitandu-ne la televizor. O plimbare de 5 minute nu va balansa efectele sedentarismului, sub nicio forma.

Este totusi important sa mergi cel putin jumatate de ora pe zi pe jos, intrucat aceasta iti regleaza nivelul cardiac si ajuta la oxigenarea celulelor, astfel incat sa beneficiezi de o ardere eficienta. Plimbarea nu doar ca te va ajuta sa iti pastrezi organismul sanatos, dar iti va si conferi o senzatie de liniste si pace, in functie de zona pe care o alegi pentru drumul tau.

Plimbarile pot fi si inceputul perfect pentru o schimbare totala de stil de viata, intrucat sedentarismul poate fi inlocuit cu usurinta cu un stil de viata activ, insa trebuie pornit pas cu pas, iar primul lucru pe care il poti face este sa te plimbi.

Intr-acelasi timp trebuie sa acordam atentie si dietei, dar si hidratarii. Nu trebuie facut exces de alimente care pot ajuta la castigarea in greutate si nici nu trebuie facut abuza de sucuri care nu sunt naturale.

Incepeti-va plimbarile cu durate de jumatate de ora, apoi cu o ora si tineti-o tot asa pana ajungeti sa va plimbati cate doua ore si jumatate minim pe saptamana pentru a va pastra greutatea. Daca va doriti sa slabiti, atunci aveti nevoie de cel putin o ora de plimbat zilnic! 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mergi pe jos

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mers pe jos

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre beneficii

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0