Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trucuri pentru a avea energie intreaga zi

de Raluca Garbea la 2018-06-08
Trucuri pentru a avea energie intreaga zi
Viata poate deveni stresanta atunci cand ai multe lucruri de facut in fiecare zi, incercand sa te imparti intre familie, serviciu, casa si prieteni.


Iata cateva trucuri pentru a avea energie in fiecare zi:
 
1. Asigura-te ca dormi suficient
 
Cel mai important lucru pe care il putem face pentru organismul nostru este sa ne asiguram ca ii oferim timp suficient de odihna. Totusi, sunt multe persoane care nu se pot odihni corespunzator din diferite motive.
 
Lipsa de somn reprezinta unul din principalii factori care distrug productivitatea. In plus, oboseala poate duce la probleme de sanatate.
 
Daca te simti zilnic obosit si iti este greu sa te concentrezi la locul de munca, atunci inseamna ca ai nevoie de mai mult somn, in special somn de calitate, odihnitor.
 
2. Alege o alimentatie sanatoasa
 
In loc de alimente bogate in carbohidrati, alege produse bogate in proteine si nutrienti.
 
Daca consumi prea multi carbohidrati, acestia pot deveni un exces de energie. Conform unor studii ale specialistilor de la Universitatea din Illinois, femeile, care au redus cantitatea de carbohidrati din regimul lor alimentar si care au crescut cantitatea de proteine, au inceput sa aiba mai multa energie pe parcursul zilei.
 
Pastreaza un consum zilnic de carbohidrati sub 150 g.
 
3. Foloseste-te de autosugestie
 
Inlocuieste gandurile negative cu lucruri pozitive. Nu incepe cu formulari precum “nu ma voi descurca”, “nu pot”, “nu am cum sa ma descurc”, ci incepe intr-o nota pozitiva: “pot”, “daca am putut cu alta ocazie, pot si acum”, “ma descurc”. Autosugestia si automotivarea sunt importante si pot avea un impact pozitiv mult mai mare decat te-ai fi asteptat.
 
4. Inconjoara-te de oameni in care ai incredere
 
Este important sa ai alaturi oameni in care ai incredere, care te sustin intotdeauna si care nu te judeca. Atitudinea lor pozitiva te va ajuta sa depasesti momentele grele si sa iti recapeti increderea in propriile forte.
 
5. Incearca sa scapi de stres
 
Stresul consuma multa energie si te deprima. In prezent, programul poate fi foarte incarcat, indiferent daca lucrezi sau daca esti student, iar stresul poate atinge cote alarmante. Incearca sa reduci nivelul de stres, pe cat posibil.



Sursa foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.36 din 5 - 18 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre energie

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0