Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trucuri pentru a te mentine tanara mai mult timp

de Sunt Fericita la 2020-11-05
Trucuri pentru a te mentine tanara mai mult timp
Frumusetea nu e vesnica si asta este adevarul, oricat de crunt ar suna! Totusi, putem sa facem ceva impotriva imbatranirii pielii, sau macar pentru a tine la distanta acest moment cat mai mult.


Cu cat ai mai multa grija de tine si de tenul tau, cu atat vei imbatrani mai frumos si vei observa mai tarziu semnele trecerii timpului pe chipul tau.

Iata cateva secrete care te vor ajuta sa te mentii tanara pentru cat mai mult timp:

Hidrateaza-te!
Pielea tanara, catifelata si luminoasa, cu apa se tine! Lipsa hidratarii corecte duce la imbatranirea prematura a tenului, la piele uscata si aspect imbatranit. Bea cel putin doi litri de apa pe zi si evita bauturile carbogazoase, cofeina, alcoolul.

Ai grija la alimentatie
Pe masura ce trece timpul trebuie sa acorzi o atentie mai mare alimentelor pe care le consumi si ingredientelor pe care le contin! Sistemul imunitar devine tot mai slabit odata cu inaintarea in varsta si trebuie sa ai grija sa consumi alimente mai slabe in grasimi, mai usoare si sa renunti la mancarea procesata. Elimina din alimentatia zilnica indulcitorii, colorantii, aromele artificiale si excesul de zahar.

Mentine-te in forma
Varsta nu este niciodata un motiv pentru a renunta la miscarea fizica! Mergi pe jos ori de cate ori ai ocazia, urca pe scari in loc sa iei liftul si iesi la jogging in parc macar o data pe saptamana. Chiar si o plimbare prelungita in jurul blocului este de ajutor. Trebuie sa stii ca activitatea fizica ajuta la prevenirea declansarii bolilor cronice, psihice sau de memorie.

Odihneste-te
Nu mai esti la varsta adolescentei si nu iti mai poti permite sa pierzi noptile. Dormi cel putin 9 ore pe noapte si incearca sa iti stabilesti un program fix: culca-te si trezeste-te la aceeasi ora si trage un pui de somn la pranz sau odihneste-te macar 20 de minute dupa masa.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.84 din 5 - 19 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre imbatranire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tinerete

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0