Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

8 alimente care lupta cu ridurile

8 alimente care lupta cu ridurile
Ai auzit de un milion de ori pana acum: esti ceea ce mananci. Si, in ceea ce priveste pielea ta, aceasta zicala este cu atat mai adevarata. Toti nutritionistii si dermatologii iti pot confirma faptul ca pielea aratoasa are la baza un consum adecvat de nutrienti esentiali.


Iar unele studii indica faptul ca este posibil sa amani imbatranirea si sa arati mai bine daca iti adaptezi dieta. Si poti face acest lucru adaugand cateva alimente cheie care te ajuta la orice, de la lupta contra ridurilor la pete si piele lasata. Unde mai pui ca sunt si delicioase.
Rosiile
Rosiile sunt mult mai mult decat un ingredient frumos al salatelor. Au vitamina C care ajuta la producerea de colagen. Acesta iti face pielea sa arate mai ferm. Contin si licopeina care te protejeaza de daunele porduse de razele UV si imbunatateste sistemul vascular. Dupa sase saptamani de consum regulat de rosii, circulatia imbunatatita a sangelui iti va da o stralucire aparte.
Fructele de padure
Afinele si zmeura, de exemplu, contin flavonoizi, polifenoli, vitamine, probiotice si tone de antioxidanti. Lupta in prima linie cu radicalii liberi. Daca esti ingrijorata in pirvinta efectului mediului – asta insemnand orice, de la poluare la particule din apa – asupra pielii tale, adauga mai multe fructe de padure in dieta. 
Ceaiul verde
Pentru a-ti mentine un aspect tanar al pielii cat mai multa vreme, celulele rale au nevoie sa se regenereze corect. Celulele care sufera mutatii pot duce la orice, de la pigmentare neunitara la cancer. Ceaiul verde are o putere atioxidanta uriasa , dar si o substanta numita EGCC. Nenumarate studii arata ca aceasta ajuta celulele sa se dezvolte corespunzator si sa-si mentina un ciclu sanatos de viata.
Iaurtul si chefirul
Pentru a scapa de roseata si iritatii, introdu in dieta mai multe alimente cu probiotice, cum ar fi iaurtul. Bacteriile prietenoase cu pielea din aceste alimente iti hranesc pielea dinauntru inspre afara. Cauta produse naturale, neprocesate, pentru a obtine cea mai mare concentrare de probiotice vii. Kefirul este un produs lactat similar iaurtului, dar care contine de trei ori mai multe probiotice. 
Pestele
Daca ai pielea uscata, adauga alimente care contin grasimi sanatoase, caci acestea ajuta la mentinerea umiditatii pielii dinauntru inspre afara. Somonul salbatic este fenomenal pentru piele, dar nici sardinele nu sunt de lasat.
Nuciferele
Nucile si migdalele sunt o sursa fantastica de grasimi bune. Acizii grasi omega si vitamina E au proprietati anti-inflamatorii care ajuta in cazul afectiunilor de acnee, psoriazis si eczema. 
Avocado
Ca nuciferele si pestele, avocado-ul are grasimi bune si contine glutationa. Aceasta este un antioxidant eficient in curatarea corpului de toxine critice, motiv pentru care este numit “Super Eroul Antioxidantilor” Glutationul, numit "proteina vietii", este o polipeptida bioactiva cu functie de coenzima, prezenta in aproape toate celulele organismului uman si ajuta deosebit de mult la mentinerea si cresterea sistemului imunitar uman.
Daca ti-e pofta de dulce, inlocuieste orice tip de zahar sau indulcitor cu miere. Mierea este antivirala si antioxidanta. Desi, tehnic vorbind, este asemanatoare cu zaharul, nu cauzeaza inflamatii in corp si la nivelul pielii. Este atat de buna pentru piele, incat poate fi eficient folosita si ca masca de fata.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.67 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre antioxidanti

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0