Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tu cum stai cu casnicia?

Tu cum stai cu casnicia?
Fie ca sunteti la inceput de drum, fie ca ati sarbatorit deja nunta de argint, ai trecut cu singuranta prin momente in care te-ai intrebat cine este cel de langa tine. Sunteti casatoriti, ceea ce inseamna ca va iubiti. Nu aici este problema. Numai ca viata nu consta numai in amorasi roz si lalele pe colt de masa, ci si curatenie generala, nopti nedorimite la capataiul copiilor, facturi de platit, visuri zdrobite. Cum ati facut amandoi fata acestor provocari?


Este demonstrat stiintifica faptul ca pasiunea nebuna de la inceput nu dureaza la nesfarsit. Nici nu ar avea cum. Va inchipuiti ce-nseamna sa mergi vesnic pe strada cu fluturi in stomac, sa intri in toti stalpii pentru ca mintea iti sta numai la el, sa iti imaginezi constant ce veti face cand va veti intalni?!
Eu una cred ca ar fi extrem de obositor. Este nevoie de maturitate intr-o relatie, de crestere impreuna. Numai ca aici apar si problemele. Oamenii isi dezvolta personalitatile relativ independent unul de celalalt si, desi poate parea ciudat, dupa peste zece ani de stat impreuna, asteptarile lor pot sa nu coincida.
Nu este nicio tragedie atata vreme cat exista comunicare, apropiere fizica (da, ai inteles bine, relatii sexuale), iubire. 
Daca ai si cea mai mica indoiala in ceea ce va priveste, nu o lasa sa se transforme in avalansa reprosurilor ce va rupe casnicia. Vino la seminarul nostru sa afli ce trebuie sa faci si vei pleca un om nou, cu speranta reintregita.
Inscrie-te la seminarul Cum sa mentii armonia in relatia de cuplu si vei primi – nu exageram – o doza de intelepciune practica, un influx de energie pozitiva pentru relatia ta. Seminarul te va ajuta enorm si, daca in momentul de fata, esti in cautarea unei relatii si doresti sa gasesti persoana potrivita.
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre casnicie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iubire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre copii

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0