- 500 g carne tocata;
- 1 ceapa;
- 1-2 capatani varza acra;
- 50 g orez;
- ulei;
- sare;
- piper;
- smantana;
- 1 foaie dafin.
Varza acra se spala in 2 ape caldute si se stoarce bine; fiecarei frunze i se taie nervura groasa, apoi se taie fideluta. Varza se caleste in putin ulei, adaugand apoi apa si o foaie de dafin - astfel se lasa pe foc pentru 30-40 de minute. Orezul se pune la fiert, dar se opreste la jumatate, pentru ca va mai fierbe 30 de minute si cu carnea. Carnea se caleste cu ceapa, se potriveste de sare si piper, se adauga apa si orezul si se lasa, acoperita, pentru 30 de minute pe foc.
Cand toate sunt gata, se ia o oala mai mare si se aseaza un strat de varza, unul de orez cu carne, apoi iar unul de varza si asa mai departe pana cand se termina combinatiile. Se da la cuptor si se serveste calda, cu smantana deasupra si patrunjel sau marar.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
