Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj
Varza a la Cluj

Este o reteta traditionala, dar care poate fi adaptata usor si altor stiluri de alimentatie (de exemplu, daca nu mananci carne, o poti inlocui cu granule de soia sau ciuperci). Oricum, gustul verzei murate alaturi de o sursa de proteine este imbietor, asa ca nu mai sta pe ganduri - prepara cat mai curand varza a la Cluj.


Ingrediente:
- 500 g carne tocata;
- 1 ceapa;
- 1-2 capatani varza acra;
- 50 g orez;
- ulei;
- sare;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de TITULARIZARE


Doar 47 dintre profesori obtin statutul de titular   V-ati saturat probabil de mutarea continua din scoala in scoala pe posturi cu "perioada determinata" Sigur un post stabil v-ar prinde bine Va doriti sa reusiti cu prima ocazie Pentru ca pe an ce trece numarul candidatilor creste si numarul locurilor scade...

Oferta Speciala
valabila 48h

- piper;
- smantana;
- 1 foaie dafin.
Varza acra se spala in 2 ape caldute si se stoarce bine; fiecarei frunze i se taie nervura groasa, apoi se taie fideluta. Varza se caleste in putin ulei, adaugand apoi apa si o foaie de dafin - astfel se lasa pe foc pentru 30-40 de minute. Orezul se pune la fiert, dar se opreste la jumatate, pentru ca va mai fierbe 30 de minute si cu carnea. Carnea se caleste cu ceapa, se potriveste de sare si piper, se adauga apa si orezul si se lasa, acoperita, pentru 30 de minute pe foc.
Cand toate sunt gata, se ia o oala mai mare si se aseaza un strat de varza, unul de orez cu carne, apoi iar unul de varza si asa mai departe pana cand se termina combinatiile. Se da la cuptor si se serveste calda, cu smantana deasupra si patrunjel sau marar.


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre carne tocata

Spune-ne opinia ta despre "Varza a la Cluj"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


3 + 5 =

Cele mai citite articole

Trebuie sa le eviti! Aceste greseli de curatare a tenului pot avea un efect nedorit. Imbatranirea ...
Fotografia nu este doar un hobby, poate fi si o metoda foarte buna de autovindecare, o terapie ...
Crezi ca ai dat suficienti bani pe tot felul de medicamente pana acum si te-ai saturat? Exista ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Asa este, ghirlandele luminoase iti pot schimba complet decorul dormitorului. Mi-am achizitionat 2 ...
“Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi.” - Asa este!!!
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0