- 500 g carne tocata;
- 1 ceapa;
- 1-2 capatani varza acra;
- 50 g orez;
- ulei;
- sare;
- piper;
- smantana;
- 1 foaie dafin.
Varza acra se spala in 2 ape caldute si se stoarce bine; fiecarei frunze i se taie nervura groasa, apoi se taie fideluta. Varza se caleste in putin ulei, adaugand apoi apa si o foaie de dafin - astfel se lasa pe foc pentru 30-40 de minute. Orezul se pune la fiert, dar se opreste la jumatate, pentru ca va mai fierbe 30 de minute si cu carnea. Carnea se caleste cu ceapa, se potriveste de sare si piper, se adauga apa si orezul si se lasa, acoperita, pentru 30 de minute pe foc.
Cand toate sunt gata, se ia o oala mai mare si se aseaza un strat de varza, unul de orez cu carne, apoi iar unul de varza si asa mai departe pana cand se termina combinatiile. Se da la cuptor si se serveste calda, cu smantana deasupra si patrunjel sau marar.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
