Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj
Este o reteta traditionala, dar care poate fi adaptata usor si altor stiluri de alimentatie (de exemplu, daca nu mananci carne, o poti inlocui cu granule de soia sau ciuperci). Oricum, gustul verzei murate alaturi de o sursa de proteine este imbietor, asa ca nu mai sta pe ganduri - prepara cat mai curand varza a la Cluj.


Ingrediente:
- 500 g carne tocata;
- 1 ceapa;
- 1-2 capatani varza acra;
- 50 g orez;
- ulei;
- sare;
- piper;
- smantana;
- 1 foaie dafin.
Varza acra se spala in 2 ape caldute si se stoarce bine; fiecarei frunze i se taie nervura groasa, apoi se taie fideluta. Varza se caleste in putin ulei, adaugand apoi apa si o foaie de dafin - astfel se lasa pe foc pentru 30-40 de minute. Orezul se pune la fiert, dar se opreste la jumatate, pentru ca va mai fierbe 30 de minute si cu carnea. Carnea se caleste cu ceapa, se potriveste de sare si piper, se adauga apa si orezul si se lasa, acoperita, pentru 30 de minute pe foc.
Cand toate sunt gata, se ia o oala mai mare si se aseaza un strat de varza, unul de orez cu carne, apoi iar unul de varza si asa mai departe pana cand se termina combinatiile. Se da la cuptor si se serveste calda, cu smantana deasupra si patrunjel sau marar.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate


Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta  in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...

Oferta Speciala
valabila 48h

de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre carne tocata

Cele mai citite articole

Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
Imbunatatirea digestiei este un proces de durata, care presupune o grija si o atentie amanuntita in ...
Slabeste rapid
si scapa de toxine!
Iti oferim un Raport Special GRATUIT
"Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
Citeste zilnic GRATUIT totul despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa ta de email
si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016