4 ardei verzi, mari
ulei de masline
1 ceapa mica, taiata fin
1 catel de usturoi, pisat
1 ardei iute, fara samburi si taiat marunt (optional)
130 g carne tocata de vita
4 linguri orez fiert
sare, piper, boia iute
cateva fire de ceapa verde
4 rosii, taiate subtire
Preparare:
Ardeii intregi se pun intr-o oala mare cu apa si se lasa la fiert pana cand se fac moi; se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Intre timp, se pregateste umplutura: ceapa, usturoiul si ardeiul iute se trag putin in uleiul incins in tigaie; se adauga carnea si se lasa pana se fierbe bine. Se adauga orezul si celelalte ingrediente si se mai lasa pe foc inca 5 minute.
Ardeilor li se taie un capacel deasupra, se umplu cu amestecul cu carne si orez si se pun intr-un vas de yenna sau cratita unsa cu ulei. Feliile subtiri de rosii se aseaza in jurul ardeilor si se baga la cuptor pentru 20 de minute.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
