Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 semne ca trebuie sa te desparti de el

de Viorica Ghinea la 2017-08-16
7 semne ca trebuie sa te desparti de el
Indiferent ca te implici mai mult ori mai putin intr-o relatie, hotararea de a incheia legatura respectiva este intotdeauna una dificila si cere timp. Dar daca te confrunti cu urmatoarele semne, atunci nu mai trebuie sa stai pe ganduri. Iata cand ar trebui sa inchei o relatie de cuplu!


1. Nu mai esti fericita

Atunci cand o relatie sentimentala nu te mai implineste sufleteste, este momentul sa mergi mai departe singura. Bineinteles, nu intotdeauna lucrurile decurg armonios intr-o legatura, insa este bine sa realizezi din timp daca te afli intr-o relatie toxica ori nu. Ca sa iti fie mai usor, fa o lista cu avantajele si dezavantajele pe care ti le ofera aceasta legatura. Daca balanta inclina in favoarea celor din urma, atunci stii ce decizie trebuie sa iei mai departe.

2. Nu te simti in largul tau cand esti cu partenerul tau

Inca un motiv care iti demontreaza ca nu esti langa barbatul potrivit are legatura cu starea pe care o simti atunci cand te afli in compania acestuia. Daca ai mereu impresia ca trebuie sa incerci sa fii altfel doar pentru a-i face pe plac, atunci nu te indrepti in directia potrivita.

3. Te simti singura

Nu stii cand este momentul sa inchei o relatie? Ei bine, este suficient ca legatura respectiva sa iti ofere mereu senzatia ca esti singura. Trage un semnal de alarma daca partenerul tau nu iti da atentia de care ai nevoie, daca amana deseori momentele pe care ar trebui sa le petreceti impreuna. Cu atat mai mult daca tu chiar incerci sa te implici.

4. Ai mereu parte de scene de gelozie

Daca te intalnesti cu un barbat foarte gelos si posesiv, ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a ramane in aceasta relatie. Incearca sa te detasezi treptat, nu prima de el, altfel ai putea sa inrautatesti situatia. Ceea ce simte el pentru tine nu este dragoste, ci o obsesie, astfel ca ar trebui sa il indepartezi de tine inainte sa se complice situatia. Bineinteles, aceasta decizie ar trebui sa o iei doar dupa ce ai avut mai multe discutii cu el. Daca nu incearca sa se schimbe si te considera vinovata pe tine in continuare, nu ar trebui sa mai stai pe ganduri.

5. Te simti subestimata

Nimic din ceea ce faci nu este pe placul partenerului tau? Iti creeaza mereu impresia ca nu esti suficient de buna pentru el si ca trebuie sa te schimbi mult ca sa fii cu adevarat pe gustul lui? Daca ai raspuns cu “Da!” la aceste intrebari, nu esti tu de vina, ci partenerul tau. Este evident ca incearca sa te manipuleze sentimental pentru a-ti crea impresia ca nu te va mai vrea nimeni.

6. Nu iti poti face planuri de viitor cu el

Planurile de viitor reprezinta un ingredient principal in consolidarea unei relatii de cuplu. Daca nu reusesti sa stabilesti nimic cu partenerul tau, atunci nu este barbatul de care ai nevoie in viata ta. Incearca sa il indepartezi cat mai repede cu putinta de tine, fiindca vei avea parte doar de dezamagiri din partea lui. Vei regreta dupa aceea ca ti-ai pierdut atat de mult timp cu el.

7. Ai parte de violenta

Fie ca este vorba de agresiune verbala ori fizica, intr-o relatie normala nu ar trebui sa existe astfel de probleme. Daca partenerul tau te agreseaza, este un semn clar ca trebuie sa te desparti de el, cu atat mai mult daca astfel de episoare se repeta chiar si dupa ce ti-a facut tot felul de promisiuni arzatoare.

Daca mai multe dintre aceste semne iti sunt cunoscute, nu ar trebui sa mai stai pe ganduri, ci sa iei cat mai repede o decizie in privinta relatiei tale. Meriti sa fii fericita alaturi de un barbat care stie sa te respecte si sa te aprecieze.

Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre despartire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dezamagire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie de cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre gelozie

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0