Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ai personalitate de tip A? Iata cu ce te ocupi

Ai personalitate de tip A? Iata cu ce te ocupi
Exista doua tipuri de oameni: tipul A si tipul B. Sincer vorbind, suna un pic a generalizare. Dar specialistii spun ca exista doua parti ale spectrumului personalitatii: tipul A si tipul B. Cei care pot fi grupati sub umbrela A sunt mai hotarati, mai concentrati, orientati spre obiective precise, mai consecventi, mai predispusi stresului si reactiilor emotionale, mai supusi riscului de atac cerebral si de dezvoltare de depresii. Dupa cum vezi, am inceput cu lucrurile pozitive...


La celalalt capat se situeaza restul lumii, cei care nu urmaresc obeictive, care sunt mai nepasatori, mai relaxati.
Exista beneficii ale ambelor tipuri, dar, personalitatile de tip A sunt considerate superioare. Numai daca includ in melanj si un strop de rationalitate si inteligenta.
Din nefericire, Tipul A nu vine intotdeauna la pachet cu un IQ mai ridicat sau cu o intelegere mai limpede a propriei persoane. Daca insa ai puterea de a-ti controla reactiile, te asteapta un viitor stralucit.
Am facut o lista a lucrurilor care te caracterizeaza. Vezi daca ti se potriveste si da-ne de stire:
1. Nu pierzi timpul. De ce sa astepti si sa faci mai tarziu cand poti sa faci ce ti-ai propus chiar acum?!
2. Ai mereu o lista cu lucruri de facut. Una fara de sfarsit. Daca mai ai o zi de trait, atunci asta inseamna o alta lista lunga.
3. Ai alarme setate pe telefon pentru mai multe momente ale zilei, pentru a putea controla ceea ce ti se intampla. 
4. Nu intelegi conceptul de a fi incapabil sa faci ceva. Pentru tine, daca este ceva de invatat, inveti.
5. Intelegi ca lenea este o alegere. Majoritatea oamenilor vorbesc despre lene ca despre o boala. Tu o vezi ca pe o nesimtire.
6. Esti pasionala. Daca te apuci de ceva, atunci pui tot sufletul tau in acel ceva. Daca are semnificatie pentru tine, atunci merita intreaga ta atentie. Pasiunea este inevitabila.
7. ...dar nu pentru multa vreme. Din nefericire, pentru ac esti atat de pasioala si pentru ca sucecsul adev arat impune rabdaare, orice esec te descurajeaza. Iti iei jucariile si iti schimbi des cariera.
8. Ai reactii foarte emotionale.Tipul A pare sa fie mai bine infipt in realitate decat majoritatea oamenilor. Par sa inteleaga lumea mai bine si, din aceasta cauza, sunt mai influentati de lumea exterioara. Numai ca sunt la fel de predispusi sa se piarda in propriile ganduri. O combinatie foarte periculoasa.
9. Esti predispusa la stres. Mai simplu spus, te ingrijorezi tot timpul. Faci tot ce se poate pentru a vedea in viitor, dar nu poti scapa de gustul amar pe care ti-l lasa certitudinea ca tot timpul se poate intampla ceva rau. 
10. Esti perfectionista. Nu ca incerci sa fii perfecta, dar erorile si neconcordantele te frustreaza. Ti se par lipsite de atractivitate si nu le lasi sa treaca de receptie. Ai vrea, dar nu poti.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.2 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre autocunoastere

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0