Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum combinam hainele pentru a arata mai tinere cu cativa ani

de Ana-Maria Tudor la 2015-02-04
Cum combinam hainele pentru a arata mai tinere cu cativa ani
Suntem chic atunci cand ne simtim frumoase, sanatoase, cand avem energie si ne simtim bine in pielea noastra. Nimic mai fals decat conceptul de "frumusete doar la tinerete".


Daca adoptam un stil vestimentar potrivit, nu numai ca ne vom simti mai frumoase, ci putem sa aratam mai tinere cu cativa ani!

Nu, nu iti vom spune sa porti jeansi taiati sau maiouri decoltate, ci doar sa abordezi un stil modern, tineresc. Chiar daca preferi culorile inchise: negru, maro, bleumarin, le poti combina astfel incat sa nu dai impresia ca mergi la biserica! Daca iti plac tinutele vintage, incearca sa le reimprospatezi: poarta separat perlele albe, fustele peste genunchi si camasile cu funda.

Ai o geaca neagra? Alege sa o porti cu un pulover bej, roz pal sau alb. Daca porti pantaloni negri, combina-i cu un sacou intr-o nuanta deschisa. Renunta la hainele lalai, lungi si largi, care te fac sa pari mai plinuta si mai in varsta decat esti! Nu purta impreuna nici pantofii bej cu pantaloni maro, combinatie care imbatraneste intotdeauna.

Ai grija si la accesorii! Nu iti pune niciodata un lantisor atunci cand porti o bluza pe gat si nici cercei lungi atunci cand porti un colier lat. Comleteaza-ti tinuta cu o curea lata, de culoare inchisa, care creeaza impresia de talie mai mica. In cazul in care esti adepta blugilor, poarta de fiecare data curele inguste si colorate.

Renunta totusi la piesele cu sclipici, pietricele, catarame si alte briz-brizuri, daca nu cumva mergi la o petrecere selecta sau intr-un loc in care acestea se preteaza.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.1 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre combinatii vestimentare

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0