Daca vrei ceva dulce, rapid si extrem de bun in Postul Pastelui, iti recomand aceste bomboane cu nuca de cocos.
Ingrediente:
- 2 lingurite susan negru;
- 2 lingurite seminte de canepa;
- 2 lingurite seminte de chia;
- 2 lingurite miere;
- 4-5 lingurite nuca de cocos.
Cum se prepara bomboanele cu cocos:
"Se amesteca si se ruleaza in forma de bomboane cu palmele inmuiate in apa. Se presara cocos dupa gust", a explicat Carmen Bruma pe pagina ei oficiala de facebook.
Sursa foto: facebook.com/carmen.bruma.ro/photos
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti
Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.92
din 5
- 12 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!