Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Bomboane cu nuca de cocos

Bomboane cu nuca de cocos
Bomboane cu nuca de cocos

Iti plac biscuitii? Dar nuca de cocos? Reteta prezentata mai jos imbina perfect aceste ingrediente. Iar esenta de rom le ofera bilutelor de cocos o aroma deosebita.


Daca aveti pofta de ceva dulce dar nu vreti sa petrecti mult timp in bucatarie, va recomand sa incercati aceste bomboane cu nuca de cocos.
Puteti inlocui nucile cu alune sau migdale, iar esenta de rom cu o lingura de coniac.
Invelite in cocos alb sau colorat, bomboanele reprezinta desertul perfect pentru intreaga familie.
Ingrediente:
- 100 g nuca macinata;
- 250 g biscuiti populari macinati;
- 50 g cacao;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de TITULARIZARE


Doar 47 dintre profesori obtin statutul de titular   V-ati saturat probabil de mutarea continua din scoala in scoala pe posturi cu "perioada determinata" Sigur un post stabil v-ar prinde bine Va doriti sa reusiti cu prima ocazie Pentru ca pe an ce trece numarul candidatilor creste si numarul locurilor scade...

Oferta Speciala
valabila 48h

- 50 g unt;
- 80 ml lapte;
- 80 g zahar tos;
- o esenta de rom (sau o lingura de coniac);
- 2 plicuri de zahar vanilat;
- 100 g fulgi de cocos (pentru ornat).
Cum se prepara bomboanele cu nuca de cocos:
Intr-un bol incapator punem zaharul, zaharul vanilat, cacaua, esenta de rom, untul la temperatura camerei si laptele si amestecam cu grija pana se incorporeaza toate ingredientele. Cand compozitia devine usor modelabila adaugam nuca macinata si biscuitii populari. Daca este prea moale compozitia mai punem nuca sau biscuiti.
Va rezulta o compozitie destul de lipicioasa din care vom forma bilute. Umezim palmele cu apa si modelam bilutele pe care le vom tavali apoi prin nuca de cocos.
In mijlocul fiecarei bilute se poate pune o visina din visinata sau din compot.
Se pastreaza la frigider si se servesc reci.
Sa aveti pofta!



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre nuca de cocos

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre biscuiti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre esenta de rom

Spune-ne opinia ta despre "Bomboane cu nuca de cocos"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


9 - 5 =

Cele mai citite articole

Riscul aparitiei diabetului zaharat de tip 2 poate fi redus printr-o dieta pe baza de plante, ...
Un studiu ne ofera informatii importante cu privire la miscarea pe care trebuie sa o facem pentru a ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Sensibilitatea si senzitivitatea unei femei Taur,o intrece pe cea a semnelor de apa.De ce?Pt.ca ...
Asa este, ghirlandele luminoase iti pot schimba complet decorul dormitorului. Mi-am achizitionat 2 ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0